• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Tepper 300 x 200 cm

Tepper på 200x300 cm har tatt mer og mer over som den mest populære teppestørrelsen når det gjelder stuetepper. Et teppe på 200x300 cm rammer inn rommet på en skikkelig vakker måte. Tepper på 200x300 cm finnes det mange av, og med tanke på den populære størrelsen lages det utallige modeller i forskjellige utgaver. Størrelsen er også representert med kelimtepper og andre orientalske tepper. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Pene tepper i 200x300 cm.

Dette er varegruppen som inneholder veldig mange pene tepper. Hvis vi skal anbefale en teppetype som fortjener en nærmere titt, hvorfor ikke se på våre Beni Qurain-tepper? Kjent for sin hvite ull og berømte svarte korsmønster. Andre fantastiske tepper i denne størrelseskategorien er våre ulltepper og viskosetepper. En ny kategori på Trendcarpet er det tidsriktige sisalteppet, som sammen med de andre naturlige teppene, som hemp- og jutetepper, har eksplodert i popularitet. Også disse teppene er representert i denne kategorien. 

Alle tepper 200x300 cm sendes omgående.

I tillegg til sisalteppene finnes det også andre tepper på 200x300 cm på lager som kan sendes omgående. Bestiller du før klokken 14 på hverdager, sendes bestillingen samme dag. I kassen kan du velge trygg og sikker betaling med faktura, og du får da teppet på 200x300 cm levert hjem til deg før du betaler. Du kan også velge kort eller bankoverføring som betalingsalternativ.  

 

Mest populære
Populære tepper
TREND 2020 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Tepper