Turkise tepper

I denne kategorien finner du alle de turkise teppene hos Trendcarpet samlet på ett og samme sted. Et turkist teppe er et herlig valg, uansett hvor du plasserer det i hjemmet ditt. På internett finner man mange herlige og imponerende turkise tepper som pynter opp enhver stue. Turkis er unektelig en sprek teppefarge og artig å bruke i interiøret. Hva med det ensfargede turkise viskoseteppet Piazzo? Ullteppet Marseille? Eller det steinvaskede bomullsteppet Bastia og Colmar? 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

TURKIS HVITT TEPPETURKIS GRÅTT TEPPEBLÅ TEPPE TURKIS | TURKIS TEPPE VINTAGE | RUNDT TEPPE TURKISRYETEPPE TURKIS 

Turkise tepper sendes med fri frakt & retur.

Alle tepper sendes med fri frakt og fri retur hos Trendcarpet, og det gjelder selvsagt også de turkise teppene. Velg et trygt betalingsalternativ med kort, nettbank eller faktura. Alle bestillinger som legges inn før kl. 14, sendes samme dag, og leveringstiden i Norge er 1–2 dager. 

Turkise tepper

Lekent og elegant. Det finnes utallige gode grunner til å friske opp hjemmet med et turkist teppe. Den turkise fargen er frisk og livlig, og evner virkelig å live opp ethvert rom. Flotte, turkise tepper vil gjøre seg bemerket i stuen, på badet eller i inngangspartiet. Vi tilbyr turkise tepper i flere ulike fasonger, tekstiler og stilarter. Enten du foretrekker et elegant, ensfarget teppe eller en frisk og fargerik fillerye, har vi garantert noe for deg og ditt gulv. Hva med en herlig knall-turkis Kelim i bomull til gangen eller en grønn-turkis plastmatte til kjøkkenet? Et kunstnerisk Wilton-teppe blir et ordentlig blikkfang i stuen. Våre deilige, turkise tepper finnes i mange flotte nyanser av turkis, fra dyp blå-grønn til trendy metallisk.

Mønstrede turkise tepper til stuen og spisestuen

Har du en stue med nøytral innredning og ønsker å tilføre det lille ekstra? Ett av våre mønstrede turkise tepper kan være akkurat den detaljen som løfter rommet. Ta for eksempel en titt på våre fantastiske turkise tepper med moderne design og nydelige mønstre. Her kan du finne turkise tepper med spennende, artistisk preg som virkelig vil vekke oppmerksomhet og beundring. Hva med et teppe i en klassisk fargekombinasjon som gull og turkis? Den eksklusive gylne fargen bringer fram nyansene i turkise toner på ypperlig vis som gir behagelige assosiasjoner til sol og varme. Eller hva med en orientalsk-inspirert Afghansk Kelim i deilig ull, med en frisk og lett fargekombinasjon av blått, turkist og grått mønster? Et silkemykt teppe i syntetisk ull er et deilig valg til sofakroken. Det er dessuten enkelt å vedlikeholde og rengjøre med hyppig støvsuging. Til spisestuen kan det være en fordel å velge et korthåret teppe i for eksempel sisal eller polyester, da disse er spesielt enkle å rengjøre ved å riste eller støvsuge. Flekker kan enkelt tørkes bort med en fuktig klut. En steinvasket mønstret fillerye i turkis bomull er et annet super-trendy valg til spiseplassen. For et diskret og rolig inntrykk kan man gå for et hempteppe i nydelige grønn-turkise nyanser og spennende tekstur. Wilton-teppene med sine fantastiske mønstre gir en følelse av luksus til rommet.

Turkise tepper i syntetisk eller naturlig materiale

Våre turkise tepper kommer i syntetiske så vel som naturlige materialer. Blant naturmaterialene finner du bomull, hemp, sisal og ull. Disse gir ekstremt slitesterke og motstandsdyktige fibre, og dermed tepper med lang levetid. Som en ekstra bonus er de også miljøvennlige. Syntetiske materialer som viskose, polyester og polypropylen er også mye brukt i teppeproduksjon, og er svært populære valg. Et teppe i syntetisk ull er et godt valg dersom du er glad i naturmaterialer, men ønsker et praktisk teppe som er enkelt å rengjøre. Her kan du finne både hånd- og maskinvevde gulvtepper for enhver stil. Maskinvevde tepper er litt rimeligere, da de tar kortere tid å produsere. Likevel har disse teppene den samme gode kvaliteten som de håndvevde, og finnes i mange flotte farger og mønstre. Turkise tepper i syntetiske stoffer som viskose og polypropylen føles mykere mot bare føtter enn for eksempel hemp og sisal, men alle våre tepper er behagelige og komfortable. Et deilig, loddent viskoseteppe egner seg godt til soverommet for en myk start på dagen. Flatvevde, lune ulltepper gjør seg derimot storartet som i stuen eller spisestuen, og et ryeteppe i deilig bomull er et koselig innslag i gangen eller på kjøkkenet. Flere av våre tepper i polypropylen egner seg dessuten til både innendørs og utendørs bruk. En turkis hempmatte til uterommet gir varig inntrykk!

Vedlikehold av turkise tepper

Når det kommer til vedlikehold og rengjøring av turkise tepper, anbefaler vi å støvsuge og riste teppene jevnlig. Gjør det til en vane å støvsuge teppene samtidig som resten av huset, helst én gang i uken. Dersom du støvsuger både fram og tilbake, vil du fange opp mer støv og smuss som ligger gjemt mellom fibrene. De fleste tepper kan med fordel luftes og bankes – dette er ofte tilstrekkelig som vedlikehold av tepper i hemp eller jute. Teppene kan selvsagt renses profesjonelt, men vær oppmerksom på at mange renserier bruker kjemiske rensemidler som ikke alltid er optimale for bevaring av tepper. Våre gulvtepper i hemp og bomull tåler også en skånsom runde i vaskemaskinen på 30 grader. Sjekk likevel alltid vaskeanvisningen først. Om du har investert i en fargerik Kelim, har du et vakkert kunstverk å ta vare på – det er derfor viktig med riktig vedlikehold. Denne typen teppe kan også vaskes med kaldt vann og naturlig såpe eller babyshampoo, på et sted der vannet enkelt renner bort fra teppet. Frynsene på et kelimteppe skal ikke støvsuges. Felles for de fleste gulvtepper er at eventuelt søl og flekker bør tørkes opp med det samme. Klapp på flekken med en ren, lofri klut, utenfra og inn mot sentrum. For å sikre at teppene dine slites jevnt, lønner det seg å snu litt på dem innimellom. Spesielt dersom de har møbler stående oppå seg.

Hvorfor velge turkise tepper

Det er ingen tvil om at farger bidrar til å sette et personlig preg på et rom. Det rette teppet kan tilføre et rom både fornyet stil og en trendy touch. Selv med et smalt budsjett, kan du gi stuen eller soverommet en enkel makeover med et teppe som tilfører både liv og farge. Et turkist teppe kan være akkurat den enestående komponenten som forvandler en grå sofakrok til et fargerikt mekka og gjør stuen din til vennegjengens snakkis. Turkise tepper gjør seg godt som livlige og lekne blikkfang i et interiør som i hovedsak er preget av nøytrale farger. De kan også inngå i et harmonisk spekter av lignende toner ellers i innredningen. Prøv gjerne å komplimentere et turkist teppe med vaser, puter og bilder i tilsvarende fargetoner for et helhetlig inntrykk. Vi tilbyr både ensfargede turkise tepper og turkise nyanser i kombinasjon med andre flotte farger og mønstre. Har du en kjølig kjellerstue, kan et stort og varmende turkist teppe gi rommet lunhet og bli et hyggelig sted der hele familien samles. Det er et dristig og trendy valg å eksperimentere med tepper i flere ulike nyanser, former og størrelser i ett og samme rom. For eksempel en sammensetning av fargerike orientalsk-inspirerte tepper med innslag av gull eller sølv. Eller hva med å legge tepper i ulik utforming på stuegulvet, som ett stort kvadratisk, med flere mindre runde tepper i ulike nyanser?

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU