Sort/Hvite tepper

I denne kategorien har vi samlet alle svart-hvite tepper som finnes hos Trendcarpet. Fargekombinasjonen svart-hvit på tepper er blitt ekstremt populært, og i denne kategorien finner du noen av Trendcarpet sine mest populære tepper. Som for eksempel de steinvaskede bomullsteppene Marrakech og Rabat, det håndvevde Slite-teppet eller de eksklusive ullteppene Shiraz og Apollonia. Her finner du svart-hvite tepper for alle smaker. Svart-hvite tepper har også den store fordelen at de passer inn i alle slags innredninger, og som blir enkle og pene tilskudd i hjemmet. Tepper som passer naturlig inn overalt!

 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Type
Størrelse
Rom
Form
Stil
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

RUNDT TEPPE SVART OG HVITT | UTENDØRS TEPPE SVART OG HVITT | STUETEPPE SVART OG HVITTSVART OG HVITT TEPPE 160X230 | SVART OG HVITT MØNSTRET TEPPE | SORT OG HVITT STRIPETE TEPPE | SVART HVITT GRÅTT TEPPE

Fri frakt på alle svart-hvite tepper

Hos Trendcarpet handler man trygt og sikkert med gratis frakt og returfrakt. Skulle uhellet være ute og man ønsker å returnere teppet, er det ingen grunn til bekymring – Trendcarpet dekker alle fraktkostnader. Hvis du ønsker å prøve ut teppet på stuegulvet før du betaler, er det bare å velge faktura som betalingsalternativ i kassen. 

 

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)