Rosa tepper

Rosa tepper er vanligere i de delene av verden der man knytter og vever teppene for hånd. Rosa tepper fra Iran, Afghanistan, India og Tyrkia er som oftest helt fantastiske og et skikkelig blikkfang. Trendcarpet har noen veldig fine, håndlagde indiske tepper i rosa som vi anbefaler på det varmeste. Det er teppene Jodphur (i glansfull viskose) og ullteppene Wellington og Korinth. I tillegg til disse har vi også de lettere teppene Milas og Vence i steinvasket bomull. Skikkelig vakre tepper om du ser etter et rosa teppe. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

ROSA TEPPE VINTAGEROSA TEPPE BARNEROMROSA TEPPE 160X230 | LYS ROSA TEPPE | ROSA TEPPE RUNDROSA OG HVITT TEPPE | ROSA OG GRÅTT TEPPEROSA TEPPE GAMMELROSATEPPE BARNEROM ROSA | RUND TEPPE GAMMELROSA | RUNDT TEPPE ROSA | RYETEPPE ROSA

Rosa tepper – hurtig levering og fri frakt

Alle tepper i kategorien rosa tepper finnes på lager og sendes omgående etter bestilling (samme dag om bestillingen legges inn før klokken 14). Alle teppene leveres med gratis frakt og gratis returfrakt hvis det skulle vise seg at teppet likevel ikke passer inn i interiøret. Trendcarpet dekker i så fall alle fraktkostnader. 

Rosa teppe

Et rosa teppe er et skikkelig blikkfang. Det tilfører en forfriskende farge til ethvert design. Mange assosierer kanskje rosa med noe utpreget feminint og delikat, men fargen finnes i mange ulike nyanser og kan passe fint inn i alle interiører. Hvorfor ikke gi en nøytralt farget innredning et positivt løft med et av våre mønstrete tepper i rosatoner? Eller gi soverommet et avslappet og innbydende preg med et deilig ullteppe i duse, rosa nyanser? Her finner du rosa tepper i mange former og størrelser – enten du ønsker ensfargede toner eller fargesterke mønstre.

Rosa teppe – form og farger

Et rosa teppe er ikke nødvendigvis sukkersøtt. Vi tilbyr både runde, kvadratiske og avlange tepper i et bredt utvalg av ulike rosa nyanser. Mange i mønstre med innslag av andre vakre farger. Rosa tepper er gode valg for å tilføre et rom lunhet og komfort, ikke minst hvis de øvrige fargene er lyse eller kjølige. Våre bestselgende, runde ryetepper vil passe ethvert hjem, og vil gjøre seg like godt under et rundt salongbord som i en åpen entré. Et orientalsk teppe i herlige pastell-rosa toner i kombinasjon med en av våre brune eller hvite skinnpuffer vil være nydelig og trendy. Eller hvorfor ikke løfte interiøret til nye høyder med et moderne teppe inspirert av geometriske mønstre og kunstferdig marmorering?

Anvendelige materialer

Hos oss finner du rosa tepper i både naturlige og syntetiske materialer, til ethvert rom og bruksområde. Et håndvevd rosa teppe i ull vil skape en deilig kontrast til lyse eller nøytrale interiører, og egner seg utmerket til for eksempel spisestuen. Ull er smussavvisende, i likhet med det syntetiske materialet polypropylen. Til barnerommet kan et behagelig teppe i myk, syntetisk ull være både komfortabelt og praktisk. Våre filleryer i For den miljøbevisste vil en steinvasket fillerye i 100 % bomull være et godt, bærekraftig valg, da disse veves av gjenbrukte tøyfiller. Våre silkemyke viskosetepper tar seg spesielt godt ut i rosa, og kan gi deg en myk start på dagen. Rosafargen vil endre seg med lyset, og kan gi soverommet ytterligere dybde og skjønnhet!

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU