Kjøkkentepper - tepper i sisal eller plast til alle slags kjøkken.

Det kan være vanskelig å finne et pent kjøkkenteppe. Det kommer av at teppet på kjøkkenet utsettes for betydelig større påkjenninger enn i andre rom, og man risikerer søling av mat og drikke på gulvet. Men med en plastmatte eller et sisalteppe løser man problemet på en flott måte. Man får både et pent og populært kjøkkenteppe og et materiale som gjør det enkelt å vaske av teppet. Vi har derfor lagt alle våre sisal- og plastmatter under kategorien kjøkkentepper. Disse teppene fås i et hav av størrelser og kan også bestilles i egendefinerte mål, slik at du får et teppe som passer perfekt på ditt kjøkken. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Kjøkkentepper som er trendy og lettstelte.

Sisaltepper er veldig populære for tiden, mye på grunn av det naturlige materialet og muligheten til å ha teppet på kjøkkenet. Det er slettvevd, noe som gjør det enklere å holde rent i forhold til andre tepper. Hvis du har tenkt til å bruke det som kjøkkenteppe, bør du gjøre følgende: 1) støvsuge det regelmessig, eller ta det ut og riste det godt sånn at skitten ikke fester seg, 2) dersom teppet utsettes for mat eller drikke eller andre typer flekker, er det viktig å gjøre følgende: 

•    Fyll en bolle med vann og hell i en liten mengde med mild såpe. Har du ikke såpe, kan du bruke en blanding av eddik og vann. 

•    Bløtlegg en ren klut og arbeid deg gjennom flekken. Dette skal være nok for å fjerne flekken fra kjøkkenmatten din.  

Velger du heller en plastmatte som kjøkkenmatte, er dette et enda enklere materiale å fjerne flekker fra. Da holder det vanligvis å tørke bort flekken med litt vann på kjøkkenkluten.   

Fri frakt på alle kjøkkentepper.

Å bestille kjøkkentepper hos Trendcarpet er trygt og sikkert. Vi betaler frakt og sender teppet innen 24 timer hvis størrelsen er på lager. Vi har også kort leveringstid på måltilpassede tepper. Både plastmatter og sisaltepper har maks 2 ukers leveringstid ved spesialtilpassing. Ønsker du å få teppet hjem før du betaler, kan du velge faktura som betalingsalternativ uten ekstra kostnad. 

Kjøkkentepper

Kjøkkentepper er både praktiske og dekorative. Ethvert kjøkken kan nyte godt av å oppgraderes med et slitesterkt teppe som kan være lunt mot føttene og tilføre farge eller tekstur til gulvet. I vårt sortiment kan du velge og vrake blant modeller, farger, størrelser og prisklasser. De dominerende materialene i vårt utvalg av kjøkkentepper er sisal, polypropylen og plast, som gjør det enkelt å rengjøre teppene. Dette er vesentlig, med tanke på at kjøkkenet er et bruksrom som gjerne benyttes av hele familien dagen gjennom.

Praktiske og trendy kjøkkentepper

Det er ikke uvanlig å velge et teppe til kjøkken av praktiske årsaker. Med tanke på hvor fort et kjøkkengulv kan bli tilsmusset, er ikke det så rart. Derfor er det viktig at kjøkkentepper både er greie å holde rene og har god holdbarhet. De skal være slitesterke, men samtidig behagelige å trå på. Innredning handler også om estetikk, stil og smak, og et kjøkken med et deilig teppe vil virke mer innbydende, lunt og koselig. Vi er selvfølgelig opptatt av at produktene våre skal være nyttige og holde god kvalitet, men også tidsriktige og vakre. Hvor mye hyggeligere blir det ikke å nyte hverdagsmåltidet når kjøkkenet er fint innredet?

Et stort utvalg av ulike tepper til kjøkken

Det finnes svært mange måter å innrede et kjøkken på. Nordmenn tilbringer mye tid i hjemmet, ikke minst om vinteren, og er gjerne svært opptatt av interiør og design. Vårt mål er at uansett hva slags stil du har på kjøkkenet, skal du kunne finne passende tepper hos oss. Derfor byr vi på et stort utvalg av nyttige og trendy kjøkkentepper for enhver stil. Her finner du både populære filleryer i bomull, eller matter i polypropylen, plast og sisal. Mønstrene spenner fra nordisk-inspirerte til orientalske, i et herlig mangfold av farger som vil live opp kjøkkengulvet og tilføre hele rommet en god atmosfære. La oss hjelpe deg med din kjøkkeninnredning!

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)