• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Kjøkkentepper - tepper i sisal eller plast til alle slags kjøkken.

Det kan være vanskelig å finne et pent kjøkkenteppe. Det kommer av at teppet på kjøkkenet utsettes for betydelig større påkjenninger enn i andre rom, og man risikerer søling av mat og drikke på gulvet. Men med en plastmatte eller et sisalteppe løser man problemet på en flott måte. Man får både et pent og populært kjøkkenteppe og et materiale som gjør det enkelt å vaske av teppet. Vi har derfor lagt alle våre sisal- og plastmatter under kategorien kjøkkentepper. Disse teppene fås i et hav av størrelser og kan også bestilles i egendefinerte mål, slik at du får et teppe som passer perfekt på ditt kjøkken. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Kjøkkentepper som er trendy og lettstelte.

Sisaltepper er veldig populære for tiden, mye på grunn av det naturlige materialet og muligheten til å ha teppet på kjøkkenet. Det er slettvevd, noe som gjør det enklere å holde rent i forhold til andre tepper. Hvis du har tenkt til å bruke det som kjøkkenteppe, bør du gjøre følgende: 1) støvsuge det regelmessig, eller ta det ut og riste det godt sånn at skitten ikke fester seg, 2) dersom teppet utsettes for mat eller drikke eller andre typer flekker, er det viktig å gjøre følgende: 

•    Fyll en bolle med vann og hell i en liten mengde med mild såpe. Har du ikke såpe, kan du bruke en blanding av eddik og vann. 

•    Bløtlegg en ren klut og arbeid deg gjennom flekken. Dette skal være nok for å fjerne flekken fra kjøkkenmatten din.  

Velger du heller en plastmatte som kjøkkenmatte, er dette et enda enklere materiale å fjerne flekker fra. Da holder det vanligvis å tørke bort flekken med litt vann på kjøkkenkluten.   

Fri frakt på alle kjøkkentepper.

Å bestille kjøkkentepper hos Trendcarpet er trygt og sikkert. Vi betaler frakt og sender teppet innen 24 timer hvis størrelsen er på lager. Vi har også kort leveringstid på måltilpassede tepper. Både plastmatter og sisaltepper har maks 2 ukers leveringstid ved spesialtilpassing. Ønsker du å få teppet hjem før du betaler, kan du velge faktura som betalingsalternativ uten ekstra kostnad. 

 

Mest populære
Populære tepper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski