Kuskinnspute

En ekte pute i kuskinn (også kalt kuhud) er en innredningsdetalj som virkelig skaper liv. En ekte kuskinnpute lages av ekte kuskinn – som vanligvis brukes som teppe på gulvet – og kommer vanligvis i svart/hvitt eller brunt/hvitt skinn. Det er også vanlig med en blanding av svart-brun-hvit, og disse skinnputene kommer kun fra Sør-Amerika der man finner det mest eksotiske kuskinnet.

Putetrekk design
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Putetrekk i kuhud / kuskinn.

Trendcarpet leverer alle skinnputer uten innerpute, det vil si et putetrekk i skinn på 45x45 cm. Ønsker man en løsere eller tettere pute, velger man en innerpute på 40x40 cm om man ønsker en løsere pute, og ønsker man en fyldigere pute, fungerer en innerpute på 50x50 helt utmerket. 

Alle kuskinnsputer sendes omgående. 

Alle kuskinnsputer finnes på lager, og legger man inn en bestilling før klokken 14, sendes putetrekket samme dag. Du kan trygt velge faktura, kort eller bankoverføring som betalingsmåte. Alle bestillinger av puter i kuskinn sendes til din nærmeste Post i Butikk, der de kan hentes når det passer best for deg. 

 

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU