Ullteppe - Stort utvalg og fri frakt på alle ulltepper.

Ulltepper er blant de mest klassiske og naturlig teppene når man innreder hjemmet sitt. Et teppe i ull kommer med mange forskjellige uttrykk. Her finner man alt fra klassisk flatvevde, tynnere og ensfargede ulltepper (populære farger akkurat nå er hvit, grå, lysegrå, grønn) til de mer robuste håndtuftede og mønstrete ullteppene, samt ulltepper fra Marokko og Orienten. Ull er et fantastisk materiale i tepper, og det sørger i tillegg for en klassisk eleganse.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

GRÅTT ULLTEPPE | ULLTEPPE CREMEULLTEPPE 140X200GRØNT ULLTEPPE | FARGERIKT ULLTEPPE | BLÅTT ULLTEPPE | ULLTEPPE VEVDULLTEPPE LØPERULLTEPPE HÅNDKNYTTETULLTEPPE 200X300ULLTEPPE NATUR | STORT ULLTEPPEULLTEPPE STUE | ULLTEPPE HVITULLTEPPE RUNDTULLTEPPE GRÅULLTEPPE BEIGE | MAROKKANSK BERBER-TEPPE ULL

Ulltepper er prisgunstige.

Til tross for de mange praktiske og estetiske fordelene med ull er ullteppene også veldig prisgunstige. Man får rett og slett mye teppe for pengene. Det ekstremt populære ullteppet Wellington er et godt eksempel på dette. Et herlig mykt og formende ullteppe som samtidig holder seg stødig på gulvet og har en eksklusiv framtoning. I den klassiske størrelsen som passer de fleste stuer – 160 x 230 cm – koster teppet kun 1400 kroner. Og det samme teppet i 200x300 koster bare 2000 kroner.

Fri frakt på alle ulltepper.

Hos Trendcarpet handler du alle ullteppene dine trygt og sikkert. Du har alltid gratis frakt, og alle ullteppene er på lager og sendes samme dag dersom bestillingen legges inn før kl. 14 – mandag til fredag.

Ulltepper

Ull har blitt brukt i århundrer til å veve både tepper og ryer. Våre ulltepper er verdsatt for sin skjønnhet og holdbarhet. I tillegg gir de varme og komfort. Ull er det mest luksuriøse materialet som brukes i teppeproduksjon. Det gir et eksklusivt utseende som føles deilig og mykt, men det er mer ved ull enn bare skjønnhet! Ull er et naturlig fiber som ikke fremmer allergier. Dessuten er ullteppene våre miljøvennlige og bærekraftige, og lar deg slappe av i vakre omgivelser med god samvittighet. Her finner du ulltepper laget av motstandsdyktige materialer som er både holdbare og lette å rengjøre. Dette betyr kvalitet som sikrer varig luksus. Vi tilbyr flere trendy stiler og fargesammensetninger som tilfører noe nytt til den klassiske ullstilen du allerede kjenner.

Ulltepper av høy kvalitet

Ull er den mest brukte naturlige fiberen i tepper. Mens tepper av syntetiske fibre er størst på teppemarkedet, har ull sin egen nisje og fortsetter å være et ettertraktet alternativ. Naturlige fibre skiller seg fra syntetiske tepper på flere måter. Ull gulvteppe er naturlig elastisk, men ikke like sterkt som nylon. Elastisk vil si at teppet har god teksturretensjon, som er fiberens evne til å beholde sitt opprinnelige utseende. Som sådan er ulltepper generelt svært holdbare, selv om ullens slitasjemotstand ikke er like høy som i syntetiske tepper. Ulltepper holder seg pene i årevis ved riktig vedlikehold. Det krever likevel litt mer arbeid å vedlikeholde et ullteppe, sammenlignet med tepper laget av syntetiske fibre. Ulltepper bør rengjøres med skånsomme rengjøringsmidler uten skadelige kjemikalier, av profesjonelle som har erfaring med å jobbe med disse. Ull består av naturlig stapelfiber, og er derfor utsatt for røyting. Stapelfibre er korte, derfor blir noen av fibrene igjen under produksjonsprosessen. At teppet loer litt når det er nytt, betyr derimot ikke at det faller fra hverandre. Det er også verdt å merke seg at ull er flammebestandig. Her skiller ullteppene seg betydelig fra syntetiske fibre. Ull brenner ikke – det vil bare forkulles ved brann. Montering av teppe rett foran peis eller komfyr er aldri anbefalt, fordi gnister og glør kan lande på gulvet. Om du likevel ønsker å ha et teppe i nærheten av et ildsted er et ullteppe sannsynligvis det beste alternativet.

De mange fordelene med ulltepper

Tepper i ull er luksuriøse, myke å ta på og enkle å vedlikeholde, samtidig som de gir helsemessige fordeler. Ullteppene i vårt sortiment er et fornuftig valg for de som lider av allergier. Ull fremmer ikke vekst av støvmidd eller bakterier, og avgir heller ingen skadelige utslipp. Dette naturlige materialet har en medfødt motstand mot flekker og smuss, noe som gjør kjemisk flekkbehandling unødvendig. Gulvtepper av ull fungerer også som en naturlig luftfukter, da de er ekstremt absorberende. Når luften er fuktig vil ullteppet absorbere overflødig fuktighet i luften. Når luften derimot er tørr vil fibrene frigjøre fuktigheten, og slik bidra til å holde husets fuktighetsnivå i balanse. For eksepsjonelt fuktige områder som bad eller kjellere er ikke ulltepper så godt egnet, da de sjelden vil ha mulighet til å tørke ordentlig. Selv om evnen til å absorbere ikke er like optimal når det gjelder flekker, er ulltepper definitivt gunstige for innemiljøet, på en måte syntetiske tepper ikke evner. Saueull er den eneste autentiske, naturlige bærekraftige fiberen syntetiske stoffer prøver å etterligne. Ull er den beste fornybare fiberen, og ulltepper er de enkleste å rengjøre og vedlikeholde. De tiltrekker seg ikke lo, og gjør støvsugingen enkel. Ulltepper gir komfort under føttene hele året, da de er motstandsdyktige mot statisk oppbygging. Samtidig er de utmerkede lyddempere og har gode varmeisolerende egenskaper.

Miljøvennlige ulltepper

Ull er energieffektiv, da den er produsert av fornybare og naturlige ressurser. Det kreves langt mindre energi for å produsere vann, sol og gress for beitende sauer enn det gjør for å produsere syntetiske fibre. Våre ulltepper reduserer dessuten behovet for å bruke ekstra energi til oppvarming og nedkjøling, ved å forhindre både varmetap og varme som stiger gjennom gulvene. Ullens unike fiberstruktur gjør den solid og slitesterk, samtidig som den hindrer smuss i å feste seg til fibrene. Ullteppenes tekstur, utseende og levetid bestemmes av nettopp dette. Alle våre ulltepper er laget av naturlige fibre. Vi tilbyr flere håndvevde tepper av 100 % ull, samt ull blandet med bomull. Alle våre ulltepper er framstilt i utmerket kvalitet, og laget for å vare i flere år. Det er derfor viktig at du velger riktig type, form og farge for nettopp ditt hjem og din stil! Selv om ull har blitt brukt i produksjon av tepper i årevis, har rene ulltepper blitt relativt sjeldne. Rimeligere stoffer som polyester og nylon har lenge vært de vanligste valgene for teppeprodusenter. Dette er imidlertid i ferd med å endre seg igjen ettersom både produsenter, dekoratører og huseiere blir mer opptatt av bærekraft og miljøhensyn og øvrige fordeler med ulltepper. Disse er i det store og hele bedre for både mennesker og miljø. I tillegg er materialet også helsemessig et langt sunnere alternativ for de fleste mennesker.

Ulltepper av høy kvalitet

Ull er kjent for å være ekstremt holdbart, og det er én av grunnene til det store utvalget hos oss. Tepper skal holde formen under konstant fottrafikk og vekten av tunge møbler, og ull er bedre egnet for dette enn noe annet teppemateriale. Ullens spenstighet og slitestyrke gjør teppene perfekte for de fleste steder i hjemmet – spesielt på de mest travle områdene som entré, stue og kjøkken. Hos oss finner du ulltepper i mange ulike design og farger. Her er alt fra tynnere, flatvevde varianter som kelimer og antikke orientalske tepper til tykkere og kraftigere tepper med høy lugg. Teppene kan være ensfargede eller stripete, men kommer også i utallige flotte mønstre. De mange fordelene med ull har gjort at etterspørselen etter ullprodukter har vokst kraftig de siste årene. Med disse egenskapene, i tillegg til en rekke vakre design, vil du ikke angre på en investering i våre flotte ulltepper. På sitt beste har ulltepper evnen til å vare lenge og holde seg vakre i både farge og form. For å sikre alle disse gode kvalitetene, er det imidlertid viktig å velge ulltepper av høy kvalitet, framstilt med de riktige produksjonsmetodene. Vi er her for å hjelpe og veilede deg når du skal velge ny utsmykning til gulvet ditt. Et ullteppe er alltid et godt valg, og vi sørger for den gode kvaliteten. Design, farge og størrelse er helt opp til deg selv!

Mest populære
Populære tepper
TREND 2024 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)