• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Ullteppe - Stort utvalg og fri frakt på alle ulltepper.

Ulltepper er blant de mest klassiske og naturlig teppene når man innreder hjemmet sitt. Et teppe i ull kommer med mange forskjellige uttrykk. Her finner man alt fra klassisk flatvevde, tynnere og ensfargede ulltepper (populære farger akkurat nå er hvit, grå, lysegrå, grønn) til de mer robuste håndtuftede og mønstrete ullteppene, samt ulltepper fra Marokko og Orienten. Ull er et fantastisk materiale i tepper, og det sørger i tillegg for en klassisk eleganse.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Ulltepper er prisgunstige.

Til tross for de mange praktiske og estetiske fordelene med ull er ullteppene også veldig prisgunstige. Man får rett og slett mye teppe for pengene. Det ekstremt populære ullteppet Wellington er et godt eksempel på dette. Et herlig mykt og formende ullteppe som samtidig holder seg stødig på gulvet og har en eksklusiv framtoning. I den klassiske størrelsen som passer de fleste stuer – 160 x 230 cm – koster teppet kun 1400 kroner. Og det samme teppet i 200x300 koster bare 2000 kroner.

Fri frakt på alle ulltepper.

Hos Trendcarpet handler du alle ullteppene dine trygt og sikkert. Du har alltid gratis frakt, og alle ullteppene er på lager og sendes samme dag dersom bestillingen legges inn før kl. 14 – mandag til fredag.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski