Om Trendcarpet
Trendcarpet er en del av Cama-Gruppen AB, som ble etablert i Göteborg i 2008.
Trendcarpet ble lansert i februar 2009 og har siden vokst raskt.
Vi arbeider i dag mot det skandinaviske, tyske, britiske, franske, belgiske, nederlandske og sveitsiske markedet.

Trendcarpets filosofi
Trendcarpets filosofi er å gi deg som kunde moderne kvalitetstepper til best mulig pris. Salget skal skje med kunden i sentrum. Kunden skal føle maksimal trygghet og tilfredsstillelse før, under og etter en bestilling hos Trendcarpet.

Trendcarpets konsept
Trendcarpet tilbyr et bredt og variert utvalg der alle kunder skal kunne finne et teppe som passer inn i interiøret i hjemmet. Innkjøperne våre lytter nøye til hva kundene etterspør, vi er fokusert på å tilfredsstille flere smaksretninger og behov.

Kvalitet hos Trendcarpet
I Trendcarpet har vi full fokus på kvaliteten til våre tepper. Teppene er alle merket med care and fair-merking, noe som betyr at det ikke forekommer barnearbeid på tepper som du kjøper hos Trendcarpet. Teppene kommer fra hele verden – men de har alle en ting felles: De holder ypperste kvalitet og er utviklet av trendbevisste og dyktige designere.

Handle hos Trendcarpet
Betalingssikkerhet har høyeste prioritet hos Trendcarpet.
Takket være Certitrade ABs kortbetalingsløsninger for VISA og MasterCard har vi i dag det mest moderne og sikre systemet for betaling med kort. All informasjon er kryptert med 128 bit SSL, og alle transaksjoner blir gjennomført i samsvar med den nye sikkerhetsstandarden 3D-Secure.
I tillegg kan kundene våre velge faktura som betalingsløsning. Du som kunde får først varen hjem – deretter en faktura som du har 14 dager på deg til å betale. Dermed betaler du aldri før du vet at du vil beholde varen. Det håper vi i Trendcarpet at du vil oppleve som trygg og sikker handel. Klikk på "Kjøpsbetingelser" i menyraden for å lese mer om våre kjøps- og leveringsbetingelser.

Tepper

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)