Teppe soverom

Med teppe soverom får du en myk og komfortabel start på dagen! Med våre behagelige tepper ved siden av sengen unngår du kalde tær om morgenen. Løft din soveroms-innredning til nye høyder med det rette teppet. Her finner du et bredt utvalg av tepper til soverommet i et vidt spekter av farger og materialer. Velg mellom fargeglade ryetepper, flatvevde eller langluggede ulltepper og moderne viskosetepper i ulike former. Enten det er til et soverom for barn eller voksne, vil du garantert finne et flott teppe soverom hos oss!

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Teppe soverom – viskose- og ryetepper

På soverommet er det først og fremst komfort som står i fokus. Hvis du er ute etter et deilig teppe til soverom vil det kanskje friste med et silkemykt viskoseteppe? Disse teppene gir et luksuriøst preg med sin glansfullhet og sine unike fargeendringer, avhengig av hvordan lyset reflekteres i teppet. Vi har også flotte tepper i polyester og polypropylen, med et bredt utvalg av både farger og originale mønstre. Våre ryetepper er laget av 100 % syntetiske materialer, samtidig som de er naturlig lofrie. Eller hva med et Wilton teppe soverom med moderne design? Velg runde eller avlange tepper i alt fra nøytrale til sterke, funky farger som passer inn i både store og små soverom.

Tepper til soverom – ulltepper og filleryer

Blant naturmaterialene er ull også et flott alternativ for teppe soverom. Enten de er flatvevde og tynne eller tykkere og mer robuste, er ulltepper myke og komfortable. Vi tilbyr et bredt utvalg av farger og nyanser – fra en dus naturpalett til sterkere farger eller vakre orientalske mønstre. Ullteppene gir ekstra god isolasjon, og passer dermed perfekt på et gulvkaldt soverom. Den tradisjonsrike filleryen kan også fint brukes på soverommet, akkurat som i gamle dager. Laget av tøystykker i 100 % bomull, er disse også et utmerket, bærekraftig valg for den som er opptatt av miljø. Det slitesterke materialet er både vakkert og behagelig. Finn dine foretrukne farger og fargesammensetninger for å tilføre et vakkert teppe til din innredning.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU