• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Barnetepper – herlige tepper til barnerommet

Et barnerom er ikke komplett uten et pent barneteppe. Barnetepper kommer i mange farger og mønstre, som eventyrfigurer, dyr eller hva med den klassiske bilbanen? Barn liker sterke farger og spennende mønstre, noe som kanskje ikke passer andre steder i hjemmet – men som er en nødvendighet i ethvert barnerom. Et godt barneteppe er noe alle barn synes er morsomt, søtt eller kanskje spennende – og det finnes mye å velge mellom. Et søtt rosa barneteppe med en alv på eller kanskje et kult barneteppe med fotballbane? Her er det bare å velge og vrake. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Lettstelte barnetepper.

Når det gjelder barnetepper, er det ikke bare utseendet som er viktig, men også at de er slitesterke. Små barn er jo ikke så renslige av seg, og derfor bør barneteppene være laget av materialer som er enkle å støvsuge og rengjøre. Derfor er mange barnetepper laget av syntetiske stoffer. Disse materialene passer godt til lettstelte tepper og er heller ikke allergifremkallende. 

Fri frakt & retur på alle barnetepper.

Men det finnes selvsagt også barnetepper i andre materialer, som ull og bomull, i tillegg til syntetisk ull som er det vanligste, og som mange foreldre foretrekker. Det er også godt at tepper i barnerommet er myke, da barna har en tendens til å falle. Da er syntetisk ull det perfekte valget. 

Nå kan du og den lille bestille det barneteppet dere ønsker, og som inkluderer både gratis frakt og retur samt 14 dagers åpent kjøp. Det er altså lekende lett å skaffe seg teppe til barnerommet hos Trendcarpet. Hva ønsker barnet seg? Foretrekker hun et barneteppe med biler på – eller kanskje et teppe med artige dyr? Eller kanskje hun foretrekker et rosa barneteppe med alver på?

Mest populære
Populære tepper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski