Barnetepper – herlige tepper til barnerommet.

Et barnerom er ikke komplett uten et pent barneteppe. Barnetepper kommer i mange farger og mønstre, som eventyrfigurer, dyr eller hva med den klassiske bilbanen? Barn liker sterke farger og spennende mønstre, noe som kanskje ikke passer andre steder i hjemmet – men som er en nødvendighet i ethvert barnerom. Et godt barneteppe er noe alle barn synes er morsomt, søtt eller kanskje spennende – og det finnes mye å velge mellom. Et søtt rosa barneteppe med en alv på eller kanskje et kult barneteppe med fotballbane? Her er det bare å velge og vrake. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

ROSA TEPPE BARNEROMBARNETEPPE VERDENSKARTBARNETEPPE MED STJERNERTEPPE BARNEROM BLÅ | TEPPE BARNEROM GRØNN | TEPPE BARNEROM GRÅ | DYRETEPPE BARNEROM | TEPPE BARNEROM BEIGE | TEPPE BARNEROM ROSA | BARNETEPPE PIRAT TEPPE | TEPPE BARNEROM 160X230 | TEPPE BARNEROM 120X170 | BARNETEPPE GATEBARNEROMSTEPPE RUNDT | RUNDT TEPPE BARNEROM

Lettstelte barnetepper.

Når det gjelder barnetepper, er det ikke bare utseendet som er viktig, men også at de er slitesterke. Små barn er jo ikke så renslige av seg, og derfor bør barneteppene være laget av materialer som er enkle å støvsuge og rengjøre. Derfor er mange barnetepper laget av syntetiske stoffer. Disse materialene passer godt til lettstelte tepper og er heller ikke allergifremkallende. 

Fri frakt  på alle barnetepper.

Men det finnes selvsagt også barnetepper i andre materialer, som ull og bomull, i tillegg til syntetisk ull som er det vanligste, og som mange foreldre foretrekker. Det er også godt at tepper i barnerommet er myke, da barna har en tendens til å falle. Da er syntetisk ull det perfekte valget. 

Nå kan du og den lille bestille det barneteppet dere ønsker, og som inkluderer gratis frakt samt 14 dagers åpent kjøp. Det er altså lekende lett å skaffe seg teppe til barnerommet hos Trendcarpet. Hva ønsker barnet seg? Foretrekker hun et barneteppe med biler på – eller kanskje et teppe med artige dyr? Eller kanskje hun foretrekker et rosa barneteppe med alver på?

Barneteppe

Et koselig teppe er et must for barnerommet, og her kan man fint tillate seg å være kreativ med både farger og mønstre. Vi tilbyr et bredt utvalg av motiver på våre barnetepper, alt fra gøyale dyrefigurer og interaktive bilbaner til mer klassiske illustrasjoner. Teppene er laget av syntetisk ull, som gjør dem både myke og behagelige. I tillegg er de lettstelte og enkle å holde rene. Dette er både praktisk og viktig, med tanke på god luftkvalitet og minimering av allergener. Du kan være trygg på at våre tepper ivaretar barnas helse og velvære. De små fortjener det aller beste. Hos oss finner du garantert et morsomt barneteppe i deilig, myk kvalitet som ungene vil elske å boltre seg på!

Barneteppe tilfører personlighet og lunhet til barnerommet

Å finne riktig barneteppe kan være en utfordring, ikke minst med tanke på at barnas rom gjerne er fylt til randen av fargerike leker og møbler. Barnerommet er barnets primære tumleplass, der barnet ditt skal trives og utvikle seg. Rommet skal fungere som en sosial arena der barna kan være sammen med venner. Samtidig er det en trygg, privat sfære hvor de bør kunne trekke seg tilbake og slappe av i omgivelser som er tilpasset akkurat dem. Tepper med mønstre som stimulerer til lek og kreativitet er fantastiske valg til barnets eget rom. Et deilig barneteppe gjør gulvet innbydende og lunt, samtidig som det bidrar til å absorbere lyd. Dette er ikke minst praktisk hvis rommet er i overetasjen! Et godt barneteppe vil beskytte gulvet mot støt og fargestifter, hendelige uhell og kreativ utforsking som hører barndommen til. Enten barna liker å leke med biler, eller er glad i enhjørninger og eventyrprinsesser, vil du finne flotte tepper barnerom fortjener. Du kan velge blant pedagogiske tepper som stimulerer læring, eller morsomme motiver i overdådige farger. I vårt sortiment har du mange koselige, interaktive og fargerike tepper å velge mellom. Vi tilbyr både eventyrlige figurer, søte dyr, fotball-tema og mer klassiske og dempede motiver som stjerner, luftballonger og maritime illustrasjoner. Uansett prisklasse og smak, har vi kvalitetstepper til både små og store barnerom.

Teppe til barnerom i syntetisk ull

Barn elsker å leke på gulvet, og de fortjener sannelig et mykt underlag å utfolde seg på. Barnerommet skal reflektere barnets smak og personlighet, men valg av barneteppe bør samtidig ivareta praktiske hensyn. Ikke bare føles gulvet lunere med et deilig teppe, men rommet vil utvilsomt også virke mer innbydende. Hvis rommet ligger i husets overetasje, er det dessuten ganske vesentlig med et teppe som kan bidra til støydemping. Kanskje i motsetning til huset for øvrig, er barnets eget rom et sted for tøylesløs utfoldelse. Dette kan fort føre til en del tramping, dunking og annet bråk. Et mykt teppe vil absorbere lyd og dempe overdreven romklang. Ren ull og andre naturfibre er holdbare og slitesterke alternativer for andre rom i huset, men syntetisk ull og polyester er ofte et bedre og rimeligere valg for barnerommet. En fordel med tepper i syntetisk ull, er at de ikke loer. De er lette å vedlikeholde og rengjøre, og de tar ikke så fort skade av søl, som saft eller maling. Man kan selvfølgelig velge et teppe i tidløst design også for barnerommet. Hvis barna selv får velge, er det nok morsommere med noe som egger fantasien og gjenspeiler deres interesser. Vi tilbyr et rikt utvalg av motiver som spenner fra intrikate paradiser og ball-motiver til koselige teddybjørner eller vakre eventyrfigurer. Kort sagt – hos oss finner du et vedlikeholdsvennlig barnerom teppe for enhver smak!

Barneteppe som vokser med barna

Vurderer du en oppdatering av barnerommet, eller har poden fått nye interesser? Har barna gått fra å være opptatt av biler eller romskip, til å drømme om eteriske eventyrprinsesser eller lodne pandaer? Barn suger til seg nye impulser og endrer gjerne smak etter hvert som de vokser til. Mange ønsker derfor å holde større interiørdetaljer på barnerommet i en klassisk og tidløs stil. I vårt sortiment finner du garantert inspirasjon til fornyelse og glede, både for deg selv og dine små. Vi tilbyr mange barnetepper i mer nøytrale design og farger, som kan vokse i takt med barnet og være en følgesvenn inn i ungdomsårene. Om du skulle ønske å live opp et ellers enkelt innredet barnerom, har vi også et stort utvalg fargerike tepper med mange herlige motiver. Kanskje er du heller ute etter et passende barneteppe til klasserommet eller barnehagens småbarnsavdeling? Hos oss finner du tepper med interaktive motiver som kan bidra til å stimulere fantasien og inspirere til økt kreativitet og læring. Det er mange hensyn som skal ivaretas når man velger teppe til barn. Aller viktigst er det å finne et teppe som er produsert i god og holdbar kvalitet, og som samtidig er både miljø- og barnevennlig. Alle våre barnetepper er laget av syntetisk ullmateriale som ikke loer, eller polyester som begge er enkle å holde rent. Teppet skal være mykt og behagelig, og samtidig helst støydempende.

Lekkert og barnevennlig barneteppe

Er du over gjennomsnittet opptatt av trender og design, men har også barn i huset? Da har du sikkert gjort deg noen tanker om hva slags tepper som vil passe inn i interiøret. Som ellers i huset skal eventuelle tepper på barnerommet oppfylle ulike behov. De skal selvfølgelig være myke og behagelige, og helst absorbere lyd godt. Dessuten er det en fordel om de er lette å rengjøre og vedlikeholde. Barnetepper bør være av høy og holdbar kvalitet, for å tåle robust bruk. Du ser kanskje interiøret som en helhet, og foretrekker et stilrent eller nøytralt barneteppe? Barna på sin side vil nok snarere velge morsomme eller interaktive illustrasjoner og mønstre som er morsomme å leke på. Valget faller kanskje på et teppe med yndlingsfiguren fra eventyrenes verden, eller et rundt teppe med luftballonger. Takket være vårt rikholdige utvalg av flotte barnetepper, trenger ikke valget å stå mellom din stilsans og barnets smak. Hos oss er det fullt mulig å finne et barneteppe som ivaretar begge deler! For eksempel har vi mange flotte og spennende motiver i en dempet fargepalett. En del av teppemotivene finnes dessuten i flere forskjellige farger – selv de klassiske bilbane-teppene kommer i ulike fargekombinasjoner! Kanskje vil du og barnet enes om et teppe som viderefører gjennomgangsfargen i interiøret? Hos oss vil du garantert finne barnetepper som er så flotte at de til og med kan henges på veggen!

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU