• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Alt du trenger å vite om et juteteppe

Alt du trenger å vite om et juteteppe

Jutetepper er et av de mest velkjente og ettertraktede teppene i dag. De gir en naturlig skjønnhet til ethvert rom de okkuperer med sin eksotiske tekstur. Juteteppet er laget av tørkede plantefibre som er vevd for å produsere dette enestående teppet. Holdbarheten til et juteteppe er så godt som uten sidestykke. Svært få tepper kan konkurrere med det velprøvde juteteppet når det gjelder holdbarhet. Teppets naturlige fibre kan motstå tidens tann samtidig som det generelt er vedlikeholdsfritt.

Fordelene med å ha et Juteteppe er uendelige, spesielt hvis du er miljøbevisst. Jute er en plante som vokser raskt, og som produserer erstattelige fibre som ikke skader miljøet. Samtidig er jutetepper biologisk nedbrytbare og kan også resirkuleres. En av hovedgrunnene til at folk kjøper jutetepper er på grunn av deres evne til å gi en eksotisk look som så få andre tepper ser ut til å kunne gi. Hvis du er en friluftsperson som liker å være i kontakt med naturen kommer du definitivt til å elske jutetepper.

En annen grunn til at folk elsker jutetepper er på grunn av holdbarheten deres og hvor enkelt det er å rense tepet. En enkel støvsuging gjør teppet flekkfritt på null komma niks. Det minimale vedlikeholdet av et juteteppe gjør det til et av de mest attraktive teppene man kan ha. Når det er sagt anbefaler vi sterkt at du holder teppet unna kontakt med vann. Vann skader juteteppet og kan til og med forringe det, så du bør aldri damprense det heller.

Jutetepper har en naturlig evne til å tilsynelatende passe inn hvor enn de er. Teppets nøytrale farge gjør det veldig lett å velge hvor juteteppet skal være. Hvis du føler at rommet ditt trenger litt mer varme i seg er juteteppet perfekt. Juteteppet ser ut til å kunne gi den ekstra varmen og kosen som så få andre tepper kan gi.

Juteteppet utgjør et svært flott alternativ til kostbare tepper. Teppene gir en unik stilig, rå tekstur til hjemmet ditt og ser ut til å passe inn veldig lett.

Her hos Trend carpet tilbyr vi jutetepper fra 60x120cm til 2x3m, og runde jutetepper fra 80 cm til 200 cm.2019-04-03

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski