• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Alt om Boucherouite-teppet

Alt om Boucherouite-teppet

Boucherouite kommer fra det arabiske uttrkket «bu sherwit» som betyr «en rest av brukt klede». De marokkanske nomadene begynte å lage dette teppet på 60- og 70-tallet av ren nødvendighet heller enn av motehensyn. Som våre andre berbertepper, som beni ourain-teppet, veves boucherouite-teppet av kvinner i Marokko. Dette resulterer i at designet og mønstrene på teppene ser veldig hyggelige ut.

Kvinnene som lager disse teppene følger vanligvis en fristil når de syr disse teppene, der mønsteret vanligvis er asymmetrisk. Mønstrene som veves er symboler og motiver som er viktige for stammene som lager dem.

I essens er Boucherouite ganske enkelt en rye. Strimler av gamle tekstiler, ull og raknede fibre veves sammen for å skape noe helt nytt. Den ydmyke begynnelsen av dette teppet gjør bare at den enestående naturen til disse teppene blir mer fremtredende. En av de mest merkbare sidene ved disse teppene er de levende, sterke fargene som stråler fra dette teppet, spesielt når de sammenlignes med mer tradisjonelle berberteppene. Dette fargeutbruddet kommer for det beste fra de syntetiske fibrene i teppet som sammen bringer frem levende og sterke farger, noe som ikke kan oppnås med kunstig farge.

I Marokko brukes disse teppene for det meste til å sitte på når familiemedlemmer lager og spiser mat. Teppene brukes også til å sitte på når man rir hester eller muldyr for å gjøre reisen mer komfortabel. Hvis du noensinne er i Marokko vil du ofte se folk bruke dette teppet oppå salen. Teppene brukes også mot kulden i vintermånedene. De gir komfort og varme til føttene for å beskytte dem mot den kalde vinteren i fjellene.

Selvsagt bruker ingen i Europa eller Amerika (der disse teppene er mest populære) disse teppene til hester eller muldyr. Selv om disse teppene er solide og vellagde brukes de til å gjøre hjemmet ditt betydelig vakrere. Disse teppene passer med nesten alle typer interiørdesign du kan tenke deg. Ser du gjennom et interiørmmagasin vil du se at disse teppene ofte dukker opp siden de er elsket av stylister som bruker dem som del av sine prosjekter og design.

Når du har et av disse teppene vet du at ditt er helt unikt. Ingen tepper er helt like. Prosessen der dette teppet går fra remser av uønsket materiale, kombinert med andre uønskede materialer, for så å bli et unikt mesterverk er i seg selv en type askepottfortelling som er ganske inspirerende. Det er et kunstverk på gulvet ditt med en flott historie bak.

Alle teppene våre er autentiske og håndlaget i Marokko. For å sjekke vår kolleksjon av boucherouite-tepper kan du klikke her.2019-05-02

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski