• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Bli grønn med et miljøvennlig Hampteppe!

Bli grønn med et miljøvennlig Hampteppe!

Hamp er en naturlig fiber og en variant av Cannabis sativa, som har hatt en rekke bruksområder helt tilbake til tidlig historie. Hampfibrene er de sterkeste av alle naturlige plantefibre. Det er faktisk så sterkt at det pleide å veves til tau og brukes av seilere på skip. Ikke bare det, men Hamptepper er naturlige og miljøvennlige. Det dyrkes uten plantevernmidler, kjemikalier og kunstgjødsel. Alle deler av hampplanten benyttes, noe som betyr at ingenting kastes bort. Det tar mye kortere tid å dyrke hamp enn å dyrke trær, noe som betyr at det bevares flere skoger. Når du kjøper et hampteppe bidrar du til å gjøre verden til et mer miljøvennlig sted.

La oss ikke glemme å nevne at hamptepper er et antistatisk materiale og er naturlig motstandsdyktig slik at det kan plasseres overalt hvor det er nødvendig i hjemmet. Hamp er også kjent for å være lydabsorberende og brannsikkert. Når du kjøper et hampteppe vet du at dette er et teppe som motstår tidens tann uansett hvor mange fottrinn det må tåle. Holdbarheten til teppet er ikke bare på grunn av den naturlige styrken til selve fibrene, men også på grunn av metoden som brukes for å veve fibrene sammen. Hamptepper veves vanligvis for hånd på store teppevever. Dette gir teppet styrke og motstandskraft.

Hamptepper er til og med kjent for å være gode for helsen. De tiltrekker seg ikke støvpartikler, skitt og smuler som mange andre tepper. Disse teppene er svært fordelaktige for de som lider av astma, allergier og for folk som er overfølsomme for kjemikalier og konserveringsmidler. Hamptepper har naturlige antibakterielle egenskaper som gjør det vanskelig for bakterier, virus og sopp å spre seg.

Hamptepper er dessuten også ekstremt enkle å rengjøre. Den beste måten å holde teppet pent på er å støvsuge det ofte. Det er ganske vanlig at et teppe blir skittent hvis det ligger et sted hvor det går mange mennesker. En enkel rengjøring med støvsuger fjerner mesteparten av skitten som kan befinne seg på teppet ditt. Men hvis du søler mat eller væske på teppet bør du finne en fuktig klut og legge på. Sørg for at du aldri gnir flekken inn, siden dette gjør flekken større og vanskeligere å rengjøre.

Andre rengjøringsmetoder burde bare involvere tørre prosesser. Hamptepper er biologisk nedbrytbare, noe som betyr at kontakt med væske før eller senere vil forringe teppet ditt og svekke det over tid.

Alt i alt er hampteppet et unikt, miljøvennlig, holdbart teppe som gir stil og klasse til alle rom. 2019-04-15

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski