• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

De beste utendørsteppene denne sommeren

De beste utendørsteppene denne sommeren

Nå som sommeren er på vei forandrer været seg. Det er på tide å være utendørs og nyte solen heller enn å sitte inne. Alle liker å slappe av ute uten å ofre bekvemmeligheten de er vant til innendørs. Det er derfor det er fint å vurdere å lage en uteplass som etterligner innendørsområdet ditt så mye som mulig. Noe som virkelig gir noe ekstra til uteopplevelsen er et godt utendørsteppe. Tepper gir stil, karakter og farge overalt hvor de ligger.

Når vi tenker på utendørs og tepper hopper tankene våre vanligvis til velkomstmatter. Men tepper har blitt mye mer solide de siste årene, og er laget av materialer som bedre kan håndtere elementene. Her foreslår jeg de beste teppene å ha utendørs på en terrasse eller balkong for å forbedre uteopplevelsen din.

Sisaltepper

Sisaltepper er solide tepper med flott design og farge. Disse teppene håndveves og lages av naturlige fibre. Ikke bare er de flotte å bruke utendørs, men de er også ekstremt miljøvennlige. Selv om du vil måtte være litt forsiktig siden de ikke er særlig motstandsdyktige mot regn og kan forringes over tid hvis de er våte lenge. Hvis du er ute etter et miljøvennlig teppe som er solid og i tillegg ser bra ut, kan du ikke egentlig gjøre feil med et sisalteppe.

Jutetepper og hamptepper

Jute er sterkt, kjølig og rimelig. Ikke bare det, men på mye den samme måten som sisalteppet lages juteteppet av naturlig dyrkede fibre fra det indiske subkontinentet, noe som gjør teppet til et miljøvennlig alternativ. Teppene er motstandsdyktige, solide og best av alt, de ser flotte ut. Disse teppene tåler garantert tidens tann på enhver uteplass eller balkong du plasserer dem på.

Den siste tiden har tepper laget av hamp blitt stadig mer populære. Dette er også miljøvennlige tepper laget av naturlige fibre. Disse teppene er svært rimelige og anbefales for de som er usikre på om de skal kjøpe et teppe å plassere ute.

 

Athens-teppe

Athens-teppet er definitivt det stiligste av disse tre. Teppet veves for hånd i India og er laget av 100% ull. Selv om et kanskje ikke slår deg som et innlysende valg for et utendørsteppe kan det ligge ute med riktig pleie, men bare i løpet av de tørre sommermånedene. Hvis du er ute etter et teppe som kan ligge ute i regnet er et plastteppe mer i din gate.

Noen raske tips for å ha tepper utendørs

    •    Selv om naturlige fibre er solide og bærekraftige tåler de ikke regn så godt. Disse teppene passer best for tørre sommermåneder eller tildekte uteplasser og balkonger.

    •    Tørk opp søl så fort væsken lander på teppet. I løpet av de varme sommermånedene kan søl raskt tørke til en vanskelig flekk som ikke er lett å fjerne i fremtiden.

    •    Løvblåsere er eksepsjonelt gode til å bli kvitt støv og smuss som samler seg opp. De gjør det mindre langtekkelig å holde teppet ved like.2019-06-04

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski