• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Hvorfor du bør vurdere trappetepper

Hvorfor du bør vurdere trappetepper

Et område i husholdningen man ikke tenker mye på når det gjelder tepper er trappene. Hvis du er usikker på om du bør skaffe deg trappeteppe har du kommet til riktig sted. I dette blogginnlegget argumenterer jeg for hvorfor du bør ha trappetepper hjemme. Ikke bare er de stilige og komfortable, men de gir også mye verdi for pengene.

Hvorfor bør du legge trappeløper?

Ikke bare gir et trappeteppe utrolig design og stil til et ellers kjedelig og tomt område, men den gir litt ekstra sikkerhet. Eksponert tre ser bra ut, men kan være svært glatt når du løper nedover på sokkelesten. Et trappeteppe gir litt friksjon mellom deg og trappen og gjør deg litt tryggere.

Trappetepper absorberer også lyd, noe som lar deg liste deg stille opp eller ned trappen når andre sover. Ikke bare det, men et trappeteppe gir føttene dine ekstra komfort og luksus på en ellers hard overflate.

Hvis du noensinne ser på før- og etterbilder av enkle tretrapper og de teppebelagte versjonene er det nesten universelt sant at de teppebelagte versjonene ser mye stiligere og mer attraktive ut.

Et trappeteppe holder også kvaliteten på treet ved like og hindrer en god del fremtidig slitasje på trappene.

Hvilke typer trapper egner seg best til trappetepper?

Funksjonelle eller enkle trapper, som er noen av de mest bråkete trappene, er de som mest sannsynlig vil dra fordel av trappetepper. En slik trapp er montert med det formål å få folk billigst mulig opp eller ned. Estetikk og komfort var absolutt ikke noen prioritet da disse trappene opprinnelig ble bygget. Noe så enkelt som trappetepper vil forandre disse trappene dramatisk og hjelpe å forbedre trappens generelle estetikk på en måte maling ikke kan.

Vanligvis vil bråkete trapper eller trapper som trenger forbedring dra stor fordel av trappetepper. I de fleste tilfeller er trapper bråkete fordi materialene som er brukt er for tynne til effektivt å absorbere og dempe lyder og vibrasjoner. I stedet for å bygge nye trapper, som kan koste tusenvis av kroner, er det mye mer kostnadseffektivt å legge på trappetepper.

Hvordan bør du rense trappeteppene dine?

Trappetepper kan støvsuges akkurat som andre tepper. Du bør også fjerne dem fra tid til annen, for å rense treverket under. Hvis du finner en flekk bør du væte den og rense den med det samme.

Vil du se vårt utvalg trappetepper kan du klikke her.2019-07-03

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski