• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

LUKSUS, TIDLØS, VISKOSE

LUKSUS, TIDLØS, VISKOSE

Hvem har ikke hørt om ordet Viskoseteppe i det siste?

Teppet som har blitt stadig mer populært og har nå blitt det vanligste og mest forventede materialet i svenske hjem.

Viskosetepper med materiale som minner om silke har en glans og utrolig vellaget aura og gir en solid, eksklusiv og luksuriøs følelse. Takket være de vakre fargene og glansen blir viskosetepper mer levende, avhengig av hvordan lyset faller inn i rommet. Som et materiale er viskose mykt, puster godt, faller fint og holder godt på fargen, og elastisiteten og rynkehardheten er til og med lav. I tillegg til alt dette kan et viskoseteppe trolig være blant de mest komfortable å hvile bena på.

Vanlige spørsmål om viskosetepper er selvsagt materialet. Hva er egentlig viskose?

La oss ta det fra begynnelsen. Viskose er et kunstfiber som er tilgjengelig i to former: kunstige fibre og syntetiske fibre. Kunstige fibre finnes i naturen i form av cellulose fra, for eksempel, tre og bambus, og som protein fra blant annet melk og soyabønner, men de er i feil form. I tilfeller der fibre brukes til å lage tepper, er det vanligvis cellulose fra tremasse som grantrær og andre trær. Cellulosefibre fra trærne må først slippes og brytes ned og behandlet så de kan spinnes og veves til stoff. Selv om forskjellige kjemikalier brukes i produksjonsprosessen, men produktet regnes som et av de bedre miljøvalgene.

Så et kunstig fiber blir tråd, vevd til stoff som deretter blir til et teppe.

Her er noen flere grunner til at bare viskoseteppe er det opplagte valget. Vakkert, enkelt og rent design som passer fint inn i skandinaviske hjem. Siden tepper utvilsomt er et av de viktigste tilbehørene i et hjem, er det noe alle mennesker kjøper, så hvorfor ikke unne deg en fløyelsaktig skjønnhet. Stram opp en sofa eller sittegruppe med et viskoseteppe, som har svært god evne til å skape en visuell helhet som gjør at hjemmet puster LUKSUS. Viskosetepper er tilgjengelig i mange forskjellige farger og størrelser og kan lett gjøre et kjedelig rom svært levende og glamorøst. Tenk at et teppe kan ha så stor påvirkning på mennesket!

Uansett hvilken interiørstil du liker og har, kan du alltid bruke viskosetepper. Du kan aldri få for mange. Velg blant både diskré farger og mer fargerike varianter. Kanskje mørkeblå for å få harmoni og ro på soverommet, noe som også gir deg noe mykt å hvile bena på. Eller hvorfor ikke en lysegrå farge i stuen for lett å matche resten av interiøret.

Hvis du ikke allerede har 1 eller 2 av disse trendy teppene, synes jeg at du bør kjøpe et her hos Trendcarpet. De sikrer at produksjonen og kvaliteten møter den høye standarden til et viskoseteppe. De besøker de store teppemarkedene i og utenfor Dehli, India, og de besøker, sikrer kvaliteten og kjøper alle uten mellommenn til markedets beste priser.

/ Amanda2018-10-12

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski