To tepper i samme rom

To tepper i samme rom

Enten det er i ull eller kilim, vil et teppe fra vårt enorme utvalg tilgjengelig på nettet sikkert tilføre verdi til hjemmet ditt. Men hvorfor frata deg muligheten til å forbløffe gjestene dine med to tepper i samme miljø? Denne løsningen har flere fordeler både på estetisk og praktisk nivå.

Fordelene ved å ha to tepper i samme rom

Den første fordelen med å ha to tepper i samme rom består i muligheten for å kunne dekke et veldig stort gulv som ikke er spesielt til din smak, en billigere løsning enn å legge ned et nytt gulv. Den andre ligger i deres stabile sklisikre overflate, noe som vil redusere risikoen for å bli skadet ved å snuble. For ikke å nevne deres lydabsorberende funksjon, som vil hjelpe deg med å studere og jobbe hjemme med fullstendig trygghet. Modellene du finner i vår online katalog er enkle å rengjøre og krever svært lite vedlikehold. Når det gjelder den estetiske faktoren, kan to tepper utgjøre forskjellen mellom et bart og kjedelig miljø og et virkelig varmt og innbydende. Til slutt kan du enkelt plassere dem i stuen som på badet, på soverommet som på kjøkkenet og ved inngangen.

Hvordan kombinere dem

Teppet er derfor et veldig allsidig møbel. Men vi kan gi deg noen tips om hvordan du kombinerer to av dem med ditt valgte miljø for en bedre estetisk innvirkning. For eksempel er to dype haugetepper perfekte for en loslitt elegant eller provençalsk møbelstil. Men hvis du er en elsker av en rent landlig stil, kan du velge ulltepper, enda bedre hvis du er i lyse toner. I samme rom som møbler med rene og essensielle linjer, vil to tepper rik på teksturer og design gi et perfekt elegant preg på området. Videre blir lagutseendet veldig fasjonabelt, noe som betyr at du nå står fritt til å overlappe to tepper av forskjellige stiler for å blande ting opp. Enkelt sagt er det ikke noe bedre enn å kunne vise frem to tepper i samme rom. Dra nytte av våre siste tilbud i dag!



2022-06-01

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)