Teppe 250 x 300

Et teppe med målene 250 x 300 cm er en imponerende og romslig tillegg til ethvert hjem. Dette store teppet gir deg muligheten til å dekke store områder av gulvet og legge til en luksuriøs og myk overflate som vil forvandle rommet ditt.

Teppe 250 x 300 - gratis levering

Med et teppe av denne størrelsen kan du lage et tydelig fokuspunkt i stuen, spisestuen eller soverommet. Det gir rommet et umiddelbart løft med sin imponerende størrelse og kan fungere som et sentralt element i innredningen din. Det gir også en myk og komfortabel overflate å gå på, som gir ekstra komfort til rommet.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Teppe 250 x 300 - rask levering

Dette store teppet er tilgjengelig i ulike farger, mønstre og teksturer, slik at du kan finne en som passer perfekt til din personlige smak og innredningsstil. Enten du ønsker en enkel og nøytral nyanse som blander seg sømløst med omgivelsene, eller du ønsker en mer iøynefallende design som gir rommet ditt karakter, er det mange alternativer å velge mellom. I tillegg til å være dekorativt, tjener dette 250 x 300 cm-teppet også praktiske formål. Det beskytter gulvet mot slitasje, demper støy i rommet og gir en myk overflate å sitte eller leke på. Dette gjør det til en flott investering for å forbedre funksjonaliteten og estetikken i ditt hjem. Uansett om du ønsker å skape en mer luksuriøs atmosfære i ditt hjem eller legge til et imponerende fokuspunkt i rommet ditt, er et teppe i størrelsen 250 x 300 cm et utmerket valg. Det vil være et synlig og funksjonelt element i rommet som du og din familie vil sette pris på i årene som kommer.

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)