Balkong teppe

Balkonger varierer i størrelse. Enten de er store eller små, tjener de som våre fritidsrom. Et balkong teppe kan med fordel brukes som dekor for sosiale områder der venner og famille samles, for å samle sittegrupper og se mer imøtekommende ut for alle som bruker plassen. Et teppe kan også gjøre et glatt balkonggulv mindre glatt, og dermed bidra til økt trygghet. Det fungerer også som en lydisolerende barriere for naboen under, hvis du bor i blokk. Tepper eller matter på balkongen forankrer møblene og får hele plassen til å se flott ut!

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Balkong teppe for enhver balkong

Et utendørs balkong teppe er laget av slitesterke tekstiler som tilfører stil og sjarm til uteplassen. Disse teppene krever svært lite vedlikehold, da de hovedsakelig er laget av syntetisk materiale eller naturlige fibre. Både syntetiske og naturlige tepper er enkle å rengjøre og er laget for å tåle direkte sollys, samt snø, regn og sand. Et teppe til balkong har som hovedfunksjon å være motstandsdyktig mot vann og søl. Derfor bruker vi blant annet polyester, polypropylen og nylon i våre tepper. I tillegg til å være praktiske og værbestandige, skal teppene også være flotte å se på. Vi tilbyr et stort utvalg av tepper, ryer og matter perfekt for dette formålet!

Materialer i tepper til balkong

Polyestertepper er sannsynligvis de vanligste balkongteppene. Årsaken til dette er at et balkong teppe av polyester er lettvektig og lettstelt. Polyestertepper kommer i en rekke farger og design, og kan enkelt rulles inn i et hjørne når været er kaldt og vått. Uansett hvilken stil du har, kan du definitivt finne noe du liker i polyester! Tepper av polypropylen er ypperlige for balkonger, da disse er spesielt motstandsdyktige mot UV-stråler. Derfor vil design og farger på blant annet våre ryetepper holde seg friske og livlige i lang tid. Nylontepper er derimot holdbare tepper i den øvre prisklassen. Hvis du vil at balkongen din skal se ekstra fancy og elegant ut, er dette definitivt valget. Vanskelig å velge? La oss hjelpe!

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU