• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

50 nyanser av grå tepper

50 nyanser av grå tepper

Noen ganger er det ikke helt klart hvilken farge man bør velge når det er så mange å velge blant. Er dette røde teppet for dristig for rommet mitt? Eller vil jeg ha noe mer diskré enn blått? Det kan av og til være vanskelig å vite. Når du er usikker på hvordan en bestemt farge passer inn i et rom, eller når du bare ikke kan finne den «riktige» fargen er det verdt å ta en titt på grått.

Grå er en nøytral farge som verken er for dristig eller for diskré. Grå tepper er på vei opp for øyeblikket, spesielt for de som elsker rom i skandinavisk stil. Grå er en perfekt farge som forankrende kontrast til mange levende farger som oransje, blågrønt, rødt og gult. En nøytral farge er spesielt bra for de som planlegger å dekorere et rom videre eller planlegger å konvertere et rom. Planlegger du å male veggene snart, eller konvertere det ekstra soverommet ditt? Et grått teppe kommer ikke i konflikt med andre farger du kanskje har i rommet. Nøytraliteten til grå sikrer at det det blir et teppe som vil passe også i fremtiden og som passer perfekt med nesten alle anledninger eller rom.

En annen ting man bør vurdere når man ser på forskjellige teppefarger er gulvet. Et tregulv er for eksempel en flott partner for grått. Begge er veldig allsidige og ser ut til å passe med alt. Et gulv i valnøttre med et grått teppe gir deg virkelig den friske, skandinaviske følelsen. For de kaldere vintermånedene vil et grått saueskinn på gulvet gi deg en varm og koselig atmosfære – perfekt for snøfylte dager!

Grå tepper fungerer også godt som bakgrunn som lar andre farger og elementer skinne. Evnen til å gjemme seg selv i et rom er et unikt trekk ved grå tepper. De ser ut til å kunne passe med alt, og alt ser ut til å se bra ut sammen med dem. Så enten du har et sterkt neonrosa skrivebord eller en varm, oransje lenestol vil et grått teppe passe godt sammen med dem.

Populariteten til grå tepper har økt i årenes løp siden stadig flere mennesker er ute etter design i skandinavisk stil. I skandinavisk interiørdesign brukes grå tepper for eksempel til å forsterke det begrensede, naturlige lyset for å bekjempe de lange, mørke, korte dagene om vinteren.2019-04-01

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski