• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Flossteppets comeback

Flossteppets comeback

Selv om flossteppet daterer seg tilbake til det gamle Hellas, er flossteppet synonymt med amerikansk livsstil og kultur på 60- og 70-tallet og ble ofte assosiert med datidens bekymringsløse hippier og beat-generasjonen. Det uvanlige utseendet, luftige materialet og myke følelsen gjorde det til et populært teppe over hele verden. Men på 80-tallet begynte flossteppet å tape sin popularitet siden assosiasjonen med hippietiden gjorde at teppet så ut som et symbol på en svunnen tid.

Men nå for tiden gjør flossteppet et spektakulært comeback. Selv om teppet lå i dvale en stund, har teppets comeback i motebildet gjort at det har blitt transformert fra et tradisjonelt hippieteppe til et trendy komfortteppe. Med tiden begynte folk å innse at flossteppet er et teppe som gir mye dybde og tekstur til et rom, og er dessuten veldig koselige og komfortable i tillegg. I dag finnes det mange typer flosstepper som kan passe mange forskjellige rom. Fra nøytrale farger til spennende mønstre finnes det flosstepper til alle rom.

Hvis du aldri har følt et flossteppe under føttene dine har du gått glipp av noe. Når føttene berører overflaten på et flossteppe kan du ikke hjelpe for å ville begrave føttene i det for å føle den myke teksturen og fibrene, og sette pris på komforten og mykheten som teppet gir. For ikke å nevne at teppet også reduserer lyd. I stedet for å høre fottrinn fra en kilometer unna kan du nesten gli over teppet som en ninja. Teppet virker nesten som en isolator; ved å absorbere lyd blir hjemmet ditt et roligere, stillere og mer avslappet sted å kose seg på.

Hvis du vil skape en komfortabel atmosfære i et rom kan du virkelig ikke ta feil med et flossteppe. Med den myke og komfortable teksturen passer det spesielt til barnerom. Teppets luksuriøse stil gjør at det passer så godt som alle rom. Teppene tilbys her i et bredt utvalg av både størrelser og farger. Enten du trenger et flossteppe til stuen eller kjøkkenet kan du være sikker på at du finner et som passer deg.

Flossteppets comeback er en del av historien i seg selv. Hvorfor ikke sjekke vårt utvalg av flosstepper? Du er garantert å finne et som passer det du har i tankene for et teppe.2019-03-28

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski