• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Hvordan rengjøre kuskinn

Hvordan rengjøre kuskinn

Kuskinn er svært populære tepper av en rekke grunner. Kuskinnsteppet er et imponerende, iøynefallende teppe som utgjør et flott samtaleemne. Kuskinn er svært motstandsdyktige tepper som motstår slitasje. Dette gjør dem perfekte til områder med mye fottrafikk. En annen grunn til at kuskinnstepper er populære er at de er svært raske og enkle å rengjøre og vedlikeholde. Dette betyr at hvis de holdes ordentlig vedlikeholdt kan et kuskinn vare svært lenge. Her veileder vi deg til hvordan du rengjør og vedlikeholder et kuskinn riktig slik at det vil tåle tidens tann.  

Den beste måten å vedlikeholde kuskinnet ditt er å støvsuge det regelmessig. Det er trygt å støvsuge et kuskinn på samme måte som du ville støvsugd et hvilket som helst annet teppe i hjemmet ditt. Dette hjelper deg å holde det rent og motvirker oppbygning av skitt og flekker. Du bør alltid støvsuge i hårets retning. Støvsuging i motsatt retning skader kuskinnet ditt med tiden. Du kan også bruke et munnstykke på støvsugeren for å rense teppet ditt – bare sørg for at sugekraften ikke er satt for høyt.

Det er en god idé å ta teppet ut en gang iblant og riste det godt. Selv om støvsuging av kuskinnet fjerner mesteparten av støv og skitt, kan det å riste kuskinnet godt riste ut noe som kan sitte fast dypere inne i teppet. Husk å ikke banke kuskinnet slik du ville gjort med et vanlig teppe. Dette kan skade kuskinnet over tid.

En god metode for å holde kuskinnet rent og se godt ut er å børste det regelmessig. Det krever ikke mye innsats eller tid og er mye mer effektivt enn bare å støvsuge det. Velg en børste eller kost med hard bust. Børst i hårenes retning. Det er en svært effektiv metode for å sikre at kuskinnet ser friskt ut.

Hvis du skulle søle noe på kuskinnet må du sørge for å tørke det opp raskt. Hvis det er noe væske igjen vil den trekke inn i kuskinnet og resultere i flekker som er mye vanskeligere å fjerne i fremtiden. Så fort du merker søl må du tørke sølet med et håndkle eller svamp. Ikke gni siden det bare sprer flekken utover. Prøv å klappe flekken med en svamp og absorbere så mye av væsken som mulig.

Hvis kuskinnet har en flekk er det fortsatt håp. Det beste er å bruke såpe og vann for å fjerne den. Dypp en svamp med såpevann på området med flekk. Husk å bruke svært lite såpe og vann. Du vil bare at svampen skal være litt våt. Mer enn det kan skade kuskinnet på lang sikt.

Vedlikehold av kuskinnet er vel verdt tiden og innsatsen det tar. Sjekk vårt utvalg av kuskinn. Hvert av kuskinnene våre har sitt eget unike mønster, noe som betyr at ingen kuskinn er like.2019-04-17

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski