Teppe under seng

Teppe under seng

Hos Trendcarpet kan du få tepper til hvilket som helst rom. Hvorfor ikke prøve det på soverommet? La oss veilede og hjelpe deg med å ta de riktige valgene for ditt rom. Avhengig av rommets størrelse og plassering av andre møbler kan vi hjelpe deg slik at du får det meste ut av rommet.

 

Fra dovendyr til morgenfugl

Mesteparten av Norges befolkning kjenner følelsen av å stå opp en kald vintermorgen. Føttene rører det kalde gulvet, og man får med et et ekstrem behov for å hoppe tilbake under dynen. Hvorfor ikke få en bedre start på dagen med teppe under sengen? Det vil ta morgenen til nye høyder, og du vil nok spørre deg selv «hva gjorde jeg før jeg hadde teppe under sengen?»

Ikke bare er et teppe under seng et bra tilskudd til interiøret på soverommet. Det gir en varm og lun følelse som gjør rommet mer innbydende. Tepper kan også være bra for miljøet på soverommet ettersom partikler som ellers ville vært i luften binder seg til teppet.

 

Hvordan velge teppe under seng størrelse

Størrelse på teppet under sengen vil komme an på forskjellige faktorer. Størrelse på rommet er viktig å ta i betraktning, og ikke minst er det viktig å tenke på sengens størrelse. Har man en dobbelseng kan man bruke et større teppe som vil dekke hele sengens areal, eller man kan gå for en løsning der man har to tepper som vil dekke det samme arealet. Så stiller man seg gjerne spørsmålet om plasseringen på teppe. Skal det være større enn sengen slik at teppet er det første beina møter på en kald vintermorgen? Eller er det nok med noe som bare dekker sengens areal. Uansett hva du tenker eller lurer på vil vi kunne hjelpe deg til å finne den beste løsningen for deg og ditt rom.2022-02-25

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)