• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

TOPP 10 - TRENDTEPPER 2019

TOPP 10 - TRENDTEPPER 2019

10. Flosstepper

Flossteppet er en konstant hit – selv i 2019. Moten kan variere mellom kortere og lengre, villere lugg (akkurat nå er det lange, bølgete flosstepper som trender) men flossteppet er alltid der, som et av de mest etterspurte, spesielt som runde, store tepper. Flosstepper kommer i flere forskjellige farger enn noe annet teppe. Selv om du ser mange tepper i grått, beige og hvitt, finnes det mange spektakulære flosstepper i flere sensasjonelle farger som turkis, lilla, rosa.

9. Vintagetepper

Vintage er in. Når det gjelder vintagetepper handler alt om attraktive farger med en pastell-vintage-følelse. Enkle eller orientalske mønstre med vintageglans. Stilige uten å være alvorlige, modige uten å være dumdristige, fargevalg som varmer opp rommet uten å være for mye. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor alle elsker vintagetepper.

8. Sats på entréteppet.

Når du kommer inn i et hjem er entréteppet eller gangteppet vanligvis det første du ser og det som bestemmer førsteinntrykket ditt. Entréteppet setter følelsen, stemningen og atmosfæren i resten av hjemmet. Den obligatoriske matten foran dørstokken er på vei ut, og har blitt erstattet av en sterk trend for å investere i et entréteppe med personlige, sterke farger og mønstre med karakter.

7. Flerfargede tepper.

Når flere og flere ting i husene eller leilighetene våre er grå, beige eller hvite, er et stilig, flerfarget teppe noe som gir rommet og hjemmet ekte karakter. Flerfarget afghansk kilimteppe og tyrkisk, vintage multiteppe i syntetisk ull trender hos oss, og det er lett å forstå hvorfor. Dette er tepper som setter deg og hjemmet ditt i riktig stemning og humør!

6. Skandistil

Mens tepper fra Østen har kommet inn i hjemmene våre i 2019, har den skandinaviske stilen forblitt sterk. Tepper i søvnige farger, tepper med subtile og enkle mønstre er ryddige, og det er tydelig hvorfor vi fortsetter å elske og ønske oss disse. Vi assosierer hovedsakelig den nordiske stilen med ulltepper og bomullstepper – tepper fra naturen.

5. Boucherouite-teppet

Marokko har blitt mer og mer kjent som et fantastisk teppeland. Her kommer det populære Beni Ourain-teppet, med sin hvite ull og svarte kryssmønster, men også det tidligere, mindre kjente Boucherouite-teppet. Men det siste året har dette teppet eksplodert i teppebransjen. Boucherouite er et teppe laget for hånd i Marokko av resirkulerte tekstiler som bomull, ull og garn. Disse veves sammen i de utroligste design og fargekombinasjoner. Alle tepper er unike, akkurat som hjemmene de ender opp på gulvene i.

4. Kelimen

Disse fantastiske teppene med sine trappelignende mønstre sjarmerer alle som møter på et genuint kelim. De sterke fargene fra Afghanistan, Iran, Tyrkia, Marokko – laget av naturens egne fargestoffer – påvirker de fleste.

3. Store tepper/dimensjonale tepper

Vi har tendens til å bevege oss mot større og større tepper. De klassiske størrelsene for et stueteppe – tepper på 160 x 230 cm og 200 x 300 cm – er absolutt fortsatt populære, men alle rom er ikke utformet i disse dimensjonene. Den siste trenden er enten å legge et teppe med størrelse på 300 x 400 cm og plassere alle møblene på teppet, eller tilpasse eget teppe og bestille den nøyaktige størrelsen som passer rommet teppet er designet for.

2. Jutetepper

Tepper i materialer direkte fra naturen, som hamptepper og sisaltepper, har eksplodert i 2018/2019. Jutetepper er en av de absolutt heteste trendene i år. Juteteppene er naturlige tepper av høyeste grad med et grovvevd og rustikt utseende. Kombinert med fargene til disse vakre naturlige teppene har dette sjarmert mange av oss.

 

 

1. Viskoseteppet

Ingen andre tepper enn de i viskose er så etterspurt i 2019, akkurat som i fjor. Et viskoseteppe, med riktig kvalitet, er som et teppe i ekte silke (viskose betegnes ofte som kunstsilke i mange sammenhenger, på grunn av den ekstreme likheten med ekte silke). Et genuint viskoseteppe er et teppe som virkelig kommenteres på av de som ser på det, takket være skjønnheten. Klassiske farger som grått, beige og greige er de mest populære for viskosetepper.

 2019-04-04

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski