Gråmønstret teppe

Våre tepper inngår i både moderne og klassiske stiler. Et gråmønstret teppe passer for både opplysning og demping. Det bidrar til en myk overgang i rommet og vekker oppmerksomhet hos både svigermor og venneparet. Soverom, stue, gang, hvor enn man ønsker det. Et gråmønstret teppe er lett å flytte på og slår sjeldent feil.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Type
Størrelse
Rom
Form
Stil
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Flott gråmønstret teppe

Den enkleste måten å bringe nye følelser inn i en alminnelig hverdag er endringene hjemme. Gi rommet det lille ekstra med et godt underlag og mønster som behager. Vekk oppmerksomhet hos både barn og voksne med gråmønstret teppe. Et teppe med det lille ekstra som passer fint inn i alle design.

Grått mønster teppe

Et mønstret teppe gir rommet mer detalj enn et ensfarget teppe. Grått mønster teppe er likevel nøytralt, som lar deg enkelt kombinere det med andre farger og mønstre. Her finner du behagelige tepper som passer fint i oppholdsrom hvor grått mønster teppe kan tilføre det lille ekstra du er ute etter.

Hvorfor velge et grått mønster teppe

Et gulvteppe gir et varmende, lydisolerende og mykt underlag som er komfortabelt å trå på. Et grått mønster teppe gir deg alt dette, samtidig som det pynter opp rommet med sitt fine mønster. Våre tepper er også enkle å vedlikeholde, tåler jevnlig støvsuging og kan renses eller tørkes med en fuktig klut ved behov.

Tepper

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)