Gul teppe grå

En fargekombinasjon som er både spennende og enkel, grått og gult teppe kan passe inn i de fleste design og med flere ulike farger. Teppene kommer i flere ulike former og størrelser, både med og uten spennende mønster. Grått og gult teppe er noe for seg selv, og kan passe inn i alle slags hjem.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Type
Størrelse
Rom
Form
Stil
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Gult og grått teppe

Fargerikt gult og grått teppe i den fineste kvalitet laget av det beste materialet. Gult og grått teppe kommer i flere varianter og former som passer til hjemmet. Dette er et lekkert og elegant teppe som passer i alle rom en måtte ønske. Føles myk og behagelig mot den barbeinte fot.

Hvorfor velge grått og gult teppe

Grått og gult er en fargekombinasjon som er fint å se på. Den er nøytral samtidig som du får et hint av farge. Grått og gult teppe er laget av behagelige materialer av høy kvalitet, noe som gir et mykt og varmende teppe. Teppene er enkle å vedlikeholde, kan støvsuges jevnlig og renses ved behov. 

Plasser dette teppet hvor enn du måtte ønske i ditt hjem. Gult og grått teppe er laget i slitesterke materialer og tåler både høyt trafikkerte områder og mindre trafikkerte soner. Er enkelt å vedlikeholde, kan rengjøres med ordinær støvsuger eller rense ved behov. Er gulvet glatt kan du bruke en antiskli matte for bedre feste.

Tepper

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)