Kuskinn - Brun/Hvit

Et klassisk kuskinn-teppe i brunt og hvitt, der tegningene er ca. 50 prosent brune og 50 prosent hvite, er de mest originale av de brune og hvite kuhudene – og derfor vanskeligst å få tak i. I likhet med de betydelig vanligere helbrune eller Hereford-fargede kuhudene kommer dette kuskinn-teppet fra Sør-Amerika. 

Kuskinn-teppe – Trendcarpet har Europas største utvalg.

Hvis du ikke finner et kuskinn-teppe i denne kategorien, anbefaler vi at du i tillegg tar en titt i de andre kategoriene for kuskinn, eller går direkte til siden for alle kuskinn våre her. Trendcarpet har alltid mellom 500 og 1000 kuhudtepper på lager, og vi tar bilder av alle sammen slik at du som kunde skal kunne velge akkurat det kuskinn-teppet du liker.

Vi sender kuskinn-teppet ditt innen 24 timer.

Et brunt og hvitt kuhudteppe er en ekte klassiker som vil gi deg et særpreget, vakkert og livfullt hjem. Trendcarpet sender alle bestillinger på kuhudtepper samme dag ved bestilling før klokken 14.

Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne
Populære tepper
TREND 2024 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaMagyarNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)