Lugg teppe

Et luggteppe er et elegant og mykt tillegg til ethvert rom som kan transformere ditt hjem til et sted av komfort og luksus. Dette spesielle teppet er kjent for sin lange og tette lugg, som gir en myk og behagelig overflate under føttene.

Lugg teppe - gratis levering

Luggtepper kommer i ulike stiler, materialer og farger, og du kan finne den perfekte designen som passer til din innredning og personlige smak. Enten du foretrekker et moderne teppe med en kort lugg og enkle geometriske mønstre, eller et mer tradisjonelt teppe med rike teksturer og mønstre, finnes det alternativer som kan oppfylle dine preferanser.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Type
Størrelse
Rom
Form
Stil
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Lugg teppe - rask levering

Det tette luggteppet gir en følelse av velbehag og luksus, og det er ideelt for rom hvor du ønsker å legge til en koselig og innbydende atmosfære. Det kan plasseres i stuen, soverommet eller på en hvilken som helst annen plass hvor komfort er viktig. I tillegg til å tilføre komfort, fungerer luggtepper også som lyddempere, noe som reduserer gjenklang og støy i rommet. Dette gir deg en mer avslappende og rolig atmosfære. Uansett om du bruker det som et sentralt fokuspunkt i rommet eller som en myk landingssone for føttene, vil et luggteppe være en flott tillegg til din innredning. Det gir en følelse av luksus og velvære, og forvandler rommet til en varm og innbydende oase. Et luggteppe er ikke bare en praktisk løsning, det er også en kunstnerisk uttalelse som legger til stil og komfort i hjemmet ditt.

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)