Myk teppe

Myk teppe tilfører det lille ekstra og gir et behagelig preg til ethvert interiør. Her finner du et bredt utvalg av myke tepper i ulike former, både runde og avlange. Materialer som naturlig eller syntetisk ull, viskose og polypropylen vil alle føles myke mot føttene. Vi tilbyr et bredt utvalg av ulike farger og kombinasjoner, både ensfargede og mønstrete. Våre myke tepper er laget av materialer i høy kvalitet som gir slitesterke tepper. Et mykt og deilig teppe passer like godt inn i stuen som på soverommet eller badet!

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Myk teppe – Ryetepper

Et populært valg til ethvert hjem er våre ryetepper. Dette myk teppe er laget av et behagelig syntetisk materiale som både er naturlig lofritt og smussavvisende. Disse passer dermed perfekt i hjem med pelsdyr eller allergikere. Velg blant et bredt utvalg av ulike fargetoner, størrelser og mønstre. Lyse og nøytrale toner som beige og hvitt vil tilføre innredningen et dempet og avbalansert preg og gå fint sammen med de fleste andre farger i innredningen. Kanskje vil du heller ha et fargesterkt teppe som skiller seg litt ut i et minimalistisk interiør? Sterke farger som rødt, lilla, grønt eller blått kan løfte rommet til nye høyder, og kan tilføre en sprek og livlig energi til en ellers nøytral stue.

Myk teppe – Viskose og ull

Viskose og ull er andre materialer som gir myke gulvtepper, og som både demper støy og gir litt ekstra varme til kalde gulv. Våre myk teppe av ull er 100 % naturlige, samt fuktbestandige og naturlig smussavvisende. Dette som gjør dem egnede til for eksempel badet eller spisestuen. Et teppe i viskose er silkemykt og glansfullt, og vil gi ethvert rom et luksuriøst preg. Materialet vil forandre fargetone avhengig av hvordan lyset faller på det, noe som gir ekstra dybde til rommet. Tilfør sofagruppen litt ekstra komfort med et lunende, mykt ullteppe, eller få en mykere start på dagen med ett av våre viskosetepper ved siden av sengen!

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU