Poppy by Hanna Wendelbo

Sammen med designeren og influenceren Hanna Wendelbo har vi kuratert en kolleksjon av trendy og stilige tepper, gardiner, putetrekk og dynesett for å løfte hjemmeinnredningen til nye høyder.

Farge
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

En nærmere titt på vår eksklusive kolleksjon med Hanna Wendelbo

 

Utforsk vår nyeste og mest eksklusive kolleksjon, «Poppy», skapt i samarbeid med designeren og influenceren Hanna Wendelbo! Denne kolleksjonen er en hyllest til grøntområder og mønstre – skapt for å gi hjemmet ditt et unikt og trendy preg.

"Poppy" tilbyr en harmonisk balanse mellom to distinkte fargevalg, skreddersydd for å utfylle ulike interiørpreferanser. Velg mellom en dypere, mer dramatisk fargepalett som utstråler en følelse av frodighet og luksus, eller velg den lysere beige-tonen for en tidløs og elegant atmosfære.

OM POPPY

Hvert produkt er nøye utvalgt og designet for å skape en atmosfære av klasse og modernitet i hjemme hos deg. Her er noen av de fantastiske produktene som utgjør Poppy-kolleksjonen:

 

TEPPER

Høykvalitets tepper som bringer en følelse av luksus og komfort til rommet ditt. Nyt fantastiske tepper som ikke bare forbedrer gulvet ditt, men også skaper en varm og innbydende atmosfære i rommet.

GARDINER

Skap en elegant atmosfære med våre vakre gardiner som passer perfekt til fargevalget for et sammenhengende interiør.

PUTETREKK

Legg til et snev av stil med våre myke og trendy putetrekk. Putene er designet for å komplementere utseendet til sofaen eller sengen din.

DYNESETT

Forvandle soveplassen din til en oase av luksus og komfort med sengetøyet vårt. Hvert sett er laget med omhu og oppmerksomhet på detaljer, for å gi deg den beste søvnen.

 

Utforsk kolleksjonen i dag – og la Hanna Wendelbo veilede deg i å skape et hjem som gjenspeiler din unike smak og stil.

 

 

 

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)