Shaggy teppe

Et shaggy teppe er et godt alternativ for deg som våger å gjøre noe dristig med interiøret. Teppene gir en følelse av mykhet, og er spesielt perfekte for tregulv. Det beste med et shaggy teppe er hvor behagelig det er. Å senke føttene i et mykt og behagelig teppe er akkurat det du trenger etter en lang, travel dag. Shaggy tepper vil uten tvil fange oppmerksomheten uansett hvor de plasseres. Valget står mellom naturlige eller syntetiske fibre, glansfulle, ensfargede tepper eller sensasjonelle fargemønstre inspirert av persiske tepper.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Shaggy teppe

Et shaggy teppe er en fin detalj til de fleste rom. Behagelig å gå på, ser eksklusivt ut og gir en varm og koselig følelse til rommet. Det er enkelt å holde et shaggy teppe rent og pent, alt det trenger er stort sett en runde med støvsugeren av og til.

Hvor kan du plassere et shaggy teppe?

Vil du at stuen skal virke mer varm og koselig? Da kan du plassere et firkantet shaggy teppe i midten av rommet. Det vil ikke bare få rommet til å se mer innbydende ut, men vil også gi en økt følelse av komfort. Den røffe teksturen sikrer god luftsirkulasjon, slik at det blir like komfortabelt selv på de varmeste sommerdagene. Teppet gjør et kaldt og hardt gulv behagelig å trå på om vinteren. For deg som jobber hjemmefra, vil et shaggy teppe under skrivepulten gjøre arbeidsdagen mer bekvemmelig. Kanskje du ønsker en mykere start på dagen, med et shaggy teppe ved siden av sengen? Våre tepper kan også være et godt valg for barnerommet, da de er ekstra behagelige for sittende lek.

Funksjoner og fordeler

Våre tepper er svært holdbare på grunn av sin tette konstruksjon og den tykke fiberen som er brukt for å lage dem. Mesterlig utførte tepper i naturfiber som ull og bomull er håndvevet, og tar dermed vare på gamle tradisjoner. Moderne tepper er derimot maskinvevd og fargebehandlet slik at de ikke loer. Det er blandingen av livlige farger, sensorisk tekstur og varme som gir vår shaggy teppe en unik kvalitet. Disse robuste teppene har godt fotfeste, som gjør de ideelle for områder med høy trafikk. Alle teppene kan støvsuges, men vi anbefaler å følge vaskeanvisning i henhold til materialene de er laget av. Gjør stuen til et behagelig samlingspunkt for hele familien med et behagelig teppe under sofagruppen.

Hvorfor shaggy teppe

Ingen lurer på hvorfor de skal ha et shaggy teppe. Det er en selvfølge! Et slikt teppe har en særskilt egenhet, og det er noe du kan sette ditt eget preg på. Skaff deg et slikt teppe hos Trendcarpet og få hjelp med tanke på hvilke rom som passer best.

Mest populære
Populære tepper