Sisal teppe

Et sisalteppe er et populært valg når det gjelder gulvbelegg, takket være dets naturlige estetikk og slitestyrke. Dette teppealternativet er laget av sisal, en naturlig fiber hentet fra blader av agaveplanten, og det tilfører et organisk og jordnært preg til ethvert rom.

Sisal teppe - gratis levering

Sisaltepper er kjent for sin robusthet og evne til å tåle mye slitasje. De er ideelle for områder med høy trafikk, som gangveier og inngangspartier, men de fungerer også godt i stuer, spisestuer og soverom. Sisalfiberens naturlige styrke gir teppet en lang levetid.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Type
Størrelse
Rom
Form
Stil
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Sisal teppe - rask levering

En av de mest karakteristiske trekkene ved sisaltepper er den grove og naturlige teksturen. Dette gir dem et unikt utseende som kan passe godt inn i en rekke innredningsstiler, fra bohemsk og rustikk til moderne og minimalistisk. Fargen på sisalteppet er vanligvis en naturlig nyanse av beige eller brun, noe som gir rommet en følelse av varme og harmoni. Sisaltepper er også en miljøvennlig alternativ for de som ønsker å redusere sin karbonavtrykk. Sisalplanten er en raskt fornybar ressurs som vokser i mange deler av verden, og høsting av sisalfiberen er en bærekraftig praksis. Sisaltepper har blitt stadig mer populære for de som ønsker å bringe naturen inn i hjemmet sitt. Deres slitestyrke, naturlige estetikk og miljøvennlige egenskaper gjør dem til et flott valg for de som verdsetter både funksjonalitet og stil i sine gulvbelegg.

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)