Teppe 200x200

Tilfør hjemmet varme og skjønnhet ved hjelp av ett eller flere av våre kvadratiske gulvtepper. Et stort, kvadratisk teppe 200x200 vil passe utmerket til for eksempel spisestuen, der både bord og stoler kan få plass innenfor teppekantene. Det er også en god størrelse hvis du ønsker et teppe under salongbordet. Avhengig av materiale vil et teppe 200x200 kunne skape lunhet på et stort, åpent kjøkkengulv. I tillegg til å virke samlende på møblementet og skape et helhetlig, harmonisk inntrykk, vil et vakkert teppe også live opp ellers nøytrale rom.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Materialer i teppe 200x200

På kalde, norske gulv er det deilig med store, varmende ulltepper. Våre flatvevde tepper i ull ligger godt på gulvet, og vil alltid være et stilsikkert valg. Om du ønsker å tilføre en ekstra følelse av luksus til interiøret, vil et glansfullt viskoseteppe være midt i blinken. Det vil dessuten føles herlig silkemykt mot føttene. Dette vil også gi rommet en ekstra dybde, da fargen vil endre seg avhengig av hvordan lyset faller på teppet, eller hvordan hårene strykes. Vi tilbyr også nydelige polyestertepper i oppsiktsvekkende farger og mønstre. Kanskje ønsker du et teppe 200x200 i en dempet, nøytral palett? Eller kanskje du foretrekker et originalt og moderne design som kan bli et skikkelig blikkfang i stuen? Her finner du mye flott å velge blant!

Praktiske tepper

Vi tilbyr deilige tepper til alle typer rom, det være seg barneværelset eller ungdommenes TV-stue. Et stort gulvteppe isolerer godt og hjelper til med å holde på varmen i rommet, noe som egner seg spesielt godt i norske hjem. I tillegg vil det virke lydisolerende, og vil kunne dempe akustikken i et rom. Det er enkelt å vedlikeholde våre tepper – jevnlig støvsuging holder lenge, mens eventuelle flekker kan fjernes med en fuktig klut. Ull og polypropylen er både smussavvisende og tåler fuktighet bedre enn mange andre materialer. Dette gjør materialene godt egnet til for eksempel kjøkkenet. Et behagelig teppe 200x200 under spisebordet gjør også hvert måltid til en komfortabel fryd.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU