Teppe 250x350

Store tepper kan brukes i alle hjemmets rom, så lenge det er plass. Store tepper kan for eksempel brukes for å binde sammen ulike møbelgrupper og sone inn områder i et stort, åpent rom. Et teppe 250x350 passer utmerket under blant annet sofa og salongbord, eller under spisebordet. Et teppe pynter opp og reflekterer din stil og særpreg på en unik måte. Gi nytt liv til hjemmet med nydelige farger og mønstre i ulike materialer. Her finner du noe for enhver interiørstil – alt fra enklere, ensfargede tepper til dristige, moderne design!

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Et vakkert teppe 250x350

Et teppe 250x350 er stort i størrelsen og blir derfor lagt ekstra godt merke til. Teppene kan være noe av det første man ser når man kommer inn i et rom, så det er viktig å velge riktig type. Å velge et teppe med farge og eventuelt mønster som gjenspeiler andre detaljer i interiøret kan inngi ro, dybde og harmoni. En ensfarget og nøytral sofa eller stue kan få nytt liv dersom teppet gjenspeiler øvrige farger i interiøret eller har et iøynefallende mønster. Kanskje ønsker du at teppet skal være et helt unikt blikkfang der familien oftest er samlet? Med et teppe under spisebordet vil man kunne nyte måltidet mens man holder seg varm på føttene.

Holdbare materialer

Her finner du flotte teppe 250x350 i slitesterke materialer av høy kvalitet. Blant annet vil et Wilton-teppe i polyester med moderne design gjøre at rommet virkelig skiller seg ut. Et behagelig ullteppe gir varme til kalde gulv, samtidig som de ligger stødig på gulvet. Både ulltepper og ryetepper er naturlig smussavvisende, og egner seg utmerket på kjøkkenet eller i gangen. Eller kanskje ønsker du et silkemykt viskoseteppe på soverommet for en behagelig start på dagen? Viskose reflekterer lys på en helt spesiell måte, som også gjør at fargen endrer seg avhengig av hvordan lyset faller på teppet. Vakre farger og mønstre vil gi et unikt inntrykk til ethvert interiør!

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU