Teppe 300x300

Har du store sittegrupper du ønsker å binde sammen, eller åpen løsning med spisebord som du gjerne vil sone inn? Da kan et teppe 300x300 være akkurat det du trenger. Med et stort teppe kan du skape et eget separat område uten behov for fysiske skiller. Vi tilbyr en rekke flotte tepper tilpasset alle stiler og interiører, enten du er på utkikk etter et ensfarget teppe eller et mønstrete blikkfang. Gi innredningen et løft! Her finner du massevis av flotte tepper i ulike slitesterke materialer av høy kvalitet, som ull, bomull, polyester eller viskose.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Teppe 300x300 i myke materialer

De fleste går uten sko innendørs. Da er det deilig med myke tepper på ellers kjølige gulv. Hva kan være herligere enn å synke ned i sofaen med et stort og lunt teppe 300x300 under føttene? Et av våre nydelige, glansfulle tepper i viskose vil tilføre rommet et snev av luksus. Lyset reflekteres på en helt spesiell måte i dette syntetiske materialet, og gir en unik dybde til rommet. Et ullteppe vil også føles ekstra luksuriøst i stor størrelse, og enten du velger en lang- eller kortlugget variant vil det være behagelig mot føttene. Gulvtepper gir rommet ekstra varme, og fungerer samtidig lyddempende. Et stort, kvadratisk teppe passer derfor utmerket i overetasjen.

Slitesterke materialer til alle hjem

Barn tilbringer ofte mye tid på gulvet mens de leker. Et behagelig teppe 300x300 kan være et supert alternativ til vegg-til-veggteppe på barnerommet eller i en kjølig kjellerstue. Ull vil isolere godt, men andre slitesterke materialer som bomull eller polyester egner seg også godt. Her finner du nydelige tepper i både duse nyanser, sterke farger og vibrerende mønstre som virkelig skiller seg ut. Lyse, nøytrale farger som beige, grått eller pasteller vil gli sømløst inn i nær sagt ethvert design, og skape en avslappende atmosfære i alle hjemmets rom. Om du derimot ønsker en mer dramatisk effekt, kan du for eksempel velge et teppe med et moderne, kunstnerisk motiv. Eller hva med et orientalsk teppe med et geometriske design som gir en deilig kontrast?

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)