Turkis grått teppe

Grått og turkis, nøytrale farger som passer flott sammen og skapet er turkis grått teppe. Teppet er laget av materialer av høy kvalitet, med mål om å vare i år etter år. Teppene er allergi vennlige, og kjennes myk mot huden. Turkis grått teppe passer pent inn i alle slags design og rom.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Type
Størrelse
Rom
Form
Stil
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Grått og turkis teppe

Fargene turkis og grått går veldig godt sammen, og med et grått og turkis teppe får rommet et unikt tilskudd og en ny atmosfære. Teppene kommer i flere ulike størrelser, og i flere forskjellige mønster og kombinasjoner av grått og turkis. Et nydelig valg som grått og turkis teppe passer inn i alle slags oppholdsrom.

Hvorfor velge turkis grått teppe

Turkis grått teppe er nøytralt og fargerikt på en og samme tid. Dette er tepper som passer inn i alle hjem, og kan brukes i alle rom. Teppene er designet for å tåle trafikk og bruk, men det anbefales å støvsuge teppet ved jevne mellomrom for å bevare teppet.

Ikke bare er det nydelig å se på, men det føles også behagelig under føttene. Grått og turkis teppe er laget av materialer av høy kvalitet, så tepper et komfortabel og robust på samme tid. Det tåler høy trafikk, og kan med fordel støvsuges jevnlig for å bevare den friske følelsen.

Tepper

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)