Verandateppe

Når det gode, varme været kommer blir terrasser, balkonger og hager fort yndlingsplassen i hjemmet. Et slitesterkt verandateppe i naturlige farger er allsidig, og passer i alle slags miljøer. Våre verandatepper i duse toner kan fint kombineres med så vel tremøbler som metallmøbler, i både nøytrale og vibrerende fargetoner. Hvis du ønsker et naturlig og avslappet utseende på uteplassen, er beige og lyse toner flott. For en veranda som virkelig vekker oppmerksomhet, kan du med fordel velge spreke farger som rosa eller urtegrønn, som vil gi et forfriskende, sommerlig uttrykk!

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Nøytralt verandateppe for fred og ro

Et verandateppe i orientalsk stil inngir ro og oppmuntrer til kontemplasjon. For å gjøre terrassen eller balkongen til det mest avslappede rommet i hjemmet, kan du med fordel velge nøytrale tepper i naturlige materialer som imiterer følelsen av natur. Denne innredningsstilen er enkel og elegant, og behøver ikke å inkludere mange elementer. Velg for eksempel utemøbler i tre, og kombiner gjerne med tekstiler i vanilje-toner. Fullfør det hele med frodige vekster og kanskje en liten vannfontene for perfekt harmoni i ditt spesielle, lille hjørne! Syntetiske materialer er spesielt egnet for utendørstepper, da disse er holdbare og tåler ruskevær. Vi tilbyr mange stiler, former og farger til din veranda og personlige stil.

Drømmen om Middelhavet

Den greske middelhavsstilen er kjennetegnet av tilbakelent ro, harmoni og enkelhet. Fargepaletten inkluderer gjerne hvite nyanser og klare blåfarger, som leder tankene hen på forfriskende luft og duvende hav. Skap et lite stykke Mykonos på terrassen din med et herlig, blått verandateppe, og kombiner gjerne med rene hvite tekstiler. Uansett hvilken stil du har er det viktig å velge riktig materiale. Våre utendørstepper er spesielt designet for å tåle både fuktighet og sollys, med syntetiske materialer i høy kvalitet som polypropylen. Dette er et robust og motstandsdyktig materiale som tåler mye bruk, samtidig som det er vanntett og lett å rengjøre. Vi er forberedt på utesesongen med tepper i nydelige former og farger!

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU